keskiviikko 18. tammikuuta 2017

Rytmitöntä


Maanantaina yömyöhällä palasin Fuenteventurasta, enkä ole oikein nukkunut sen jälkeen, joten palaan matkakertomukseen myöhemmin, kunhan jaksan. Nyt on kaikinpuolin joutava olo. Apeus pyrkii pintaan. Mikään ei innosta. Mikään ei tunnu miltään, paitsi yksinäiseltä. Kroppaa kolottaa, selkä kipuilee, lonkassa on jotain ja nilkassa ja selässä. Jostain löytyi joku näkymätön ötökkä, joka teki ison kutiavan paukaman käteen. Väsyttää.

Eilen alkoi taas kirjoittajakurssi, joka oli mukavaa, mutta jälkikäteen on tunne, että mokasin taas. Sehän minulle tulee usein jälkikäteen. Nyt pitäisi viikon aikana kirjoittaa jotain koulusta. Toistaiseksi en ole päättänyt, miten lähestyisin aihetta, mutta eiköhän sitä tekstiä synny, kunhan rupean vain synnyttämään. Eilen myös mummoilin hetken ja olin turhaan kärttyinen sielläkin. Tänään on sovittu koiralenkki tutun kanssa ja sen jälkeen meidän english club. Olen myös ilmoittautunut espanjan nettikurssille, jonka ekat tehtävät sain eilen. Viikko aikaa niidenkin tekemiseen, mutta tässä eka viikolla vain kyseltiin, mitä olen aiemmin espanjasta opiskellut vai olenko. Vieläkö luettelisin näitä pitäisijuttuja. Ifolorilla pitäisi ihan pikapikaa tehdä kaksi kirjaa, toinen vanhemmalle mummotettavalle synttärilahjaksi ja toinen tästä matkasta lapselleni synttärilahjaksi. matkakuvia on pyöreät 1500, joten materiaalia on. Kukahan niitä kävisi läpi.


Matkalukemisena oli joululahjaksi saatu dekkari, jonka salapoliisina on yksitoistakesäinen tyttö Flavia de Luce, joka rakastaa kemiaa ja vihaa siskojaan. Näppärä kirja, kevyt luettava, meni sujuvasti viikon aikana. Laitoin sen Helmet-lukuhaasteessa kohtaan 41. Kirjan kannessa on eläin, vaikka olisi se muihinkin kohtiin sopinut.

4 kommenttia:

  1. Kiva, että olet taas ruudun toisella puolella. Ehdin jo kaivata blogipäivityksiäsi. Hyvä, että oli mukava reissu. Odotan matkakertomustasi, mutta älä ota mitään stressiä. Sinulla on taas paljon noita pitäisi- juttuja. Minä aloitan kohta päivän puuhat avustajani kanssa. Tehdään ainakin tonnikalalasagnea. Mukavaa päivää sinulle, ystäväni!

    VastaaPoista
  2. Ehkäpä se uni auttaa kaikkeen stressiin ja kolotuksiin, ja saa mielenkin taas paremmaksi.

    VastaaPoista
  3. Repulla on reissun jälkeinen masennus. Piristystä voit hakea osallistumalla Possun arvauskilpailuun. ;)

    VastaaPoista
  4. Kiitos piristyksestä Possu vaikka unikin auttaa.

    VastaaPoista

Mammuttimaiset kiitokset kommentistasi!
Aina on kiva, kun joku sanoo jotain, ilmaisee mielipiteensä, osoittaa käyneensä tälläkin tontilla.