sunnuntai 26. helmikuuta 2017

La(i)skiainen


Laiskiaisen elämänasenteesta olen jotenkin aina tykännyt. Kauan, kauan sitten Budapestissä päästiin samaan tilaan laiskiaisen kanssa. Se oli kiva kokemus. Nyt on tuollainen sisäsää. Ulkona on kyllä muuten mukavaa, satelee hissukseen, ei ole kylmä, mutta petollinen jää piileskelee uuden lumen alla. Nyt olisi siis hyvä päivä raivata koti roinasta. Tosin pitää käydä vielä Nallea hakemassa tarjouksesta ja pyykkitupa on ja muutenkin laiskottaa vaihteeksi.


Eilen käytiin Kiasmassa. Ihmeteltiin, että onpa paljon väkeä. Tänään vasta minulle selvisi, että näyttelyt ovat viimeistä viikonloppua auki. Se yleensä herättää ihmiset. Oli aika ahdistavia kuvia ja pahoinvointia aiheuttavia installaatioita, joten sanonko, hyvä, että tuli nähtyä, hyvä, ettei tartte mennä toiste. Oli siellä toki, jotain, mistä tykkäsin.


Eilen oli kaunis aurinkoinen päivä, joten mentiin näyttelyn ja teen jälkeen jäälle kävelemään. Se oli mukavaa. Kävin etsiskelemässä silmälasejakin, mutta nyt ei tunnu löytyvän sellaisia sankoja, jotka haluaisin. Pitää jatkaa haeskelua.

Reipasta laskiaista kävijöille.

6 kommenttia:

  1. Onkos Repu lukenu Totte Svenssoneita? Totte Svensson söi laiskiaispullia, joista sai voimaa ratkaista rikoksia. ;)

    VastaaPoista
  2. En ole lukenut. kunseuraan teitä muita, niin huomaan, että enhän minä ole lukenut mitään.

    VastaaPoista
  3. Ne on lastenkirjoja. Mutta ihan hauskoja.

    VastaaPoista
  4. Minulla ei ollut lapsena kirjoja, joten se puoli on jäänyt vähille. Tosin nuo on varmaan lapsuuttani nuorempaa kastia.

    VastaaPoista
  5. Possu lainasi kirjastosta. Ja nuo on tosi vanhoja kirjoja. Oli vanhoja jo sillon, kun Possu niitä luki. Tuskin saa enää juuri mistään kirjastosta.

    https://fi.wikipedia.org/wiki/Totte_Svensson

    VastaaPoista
  6. On ne olleet olemassa jo minun lapsuudessa. Mutta kuten sanoin, silloin en saanut kirjoja.

    VastaaPoista

Mammuttimaiset kiitokset kommentistasi!
Aina on kiva, kun joku sanoo jotain, ilmaisee mielipiteensä, osoittaa käyneensä tälläkin tontilla.