sunnuntai 19. helmikuuta 2017

Lepopäivän ratoksi


Olin ajatellut pestä ikkunoita tänään. Ne nimittäin likaantuvat lähes läpitunkemattomiksi - liioittelenkohan hiukkasen - kun sade heittää pölyä ja nokea katolta alas. Eipä tarvitsekaan pestä. Sataa vettä. Aamulenkkikin jäi lyhyehköksi. Ei oikeastaan sateen takia vaan, koska kuvittelin sateen pehmentäneen jäätiköitä, enkä siksi piikittänyt kuomiani. Siellähän olikin uskomattoman liukasta, joten kierreltiin lähinnä sulia jalkakäytäviä. Ajattelin pitää tänään laiskottelupäivän. Eilen totesin, että olen toivottoman jäykkä nykyisin eli hiukan venyttelyä tänäänkin, mutta ei muuta aktiviteettia ellei sitten innostus iske.

La la land oli ihan viihdyttävä, mutta ei yltänyt samalle tasolle kuin Moulin Rouge. Hienoja kuvia ja etenkin loppuratkaisusta sai pisteitä, mutta en tunne halua katsoa uudestaan. Nyt ajattelin katsoa Herolta Cirque du Soleil: Worlds Away. Jos vaikuttaa hyvältä, katson kokonaan, jos ei, katson jotain muuta. Edistyy nuo neuleet.


Käytiin eilen Outletissa ja sorruin ostamaan turhuutta eli tällaisia annosvuokia. Olivat niin söpöjä.

5 kommenttia:

  1. Liukasta on meilläkin. Ja vettä sataa :/

    VastaaPoista
  2. Annosvuoat ovat söpöjä, tulisi vain käytettyä. Näihin voi tietysti laittaa myös pähkinöitä ts. tarjolle jos ei paista uuniruokaa tai tee jälkiruokaa. Meillä satoi aamulla räntää ja maa oli hetken kauniin valkoinen, nyt on märkää. Minäkin toivon käsitöiden vähän etenevän, vaikka yllätin itseni reippailemalla kuntosalille ja takaisin.

    VastaaPoista
  3. Pornaisissakin ripsii vettä ja on pääkallokeli. Mieheni vei minut autolla käsityökahvilaan. Siinäkin sai autoonmennessä ja autostanoustessa pelätä liukastumista. Tytär hakkasi etupihamme asfalttia esiin jään alta rautalapiolla.
    Mukavaa sunnuntai- iltaa sinulle Repu!

    VastaaPoista
  4. Ihanat annosvuoat ja niitä voi tosiaan käyttää moneen.

    Meilläkin päin on sadellut ja liukastakin tuntuu olevan, joten täytyy liikkua varovasti.

    VastaaPoista
  5. Kaikki nyt arvuuttelevat, tuleeko kohta talvi vai kevät :)

    VastaaPoista

Mammuttimaiset kiitokset kommentistasi!
Aina on kiva, kun joku sanoo jotain, ilmaisee mielipiteensä, osoittaa käyneensä tälläkin tontilla.