lauantai 25. maaliskuuta 2017

Earth Hour ja ajanlaskua


Aina ei risukasaankaan paista, välillä sataa lunta ja rakeita. Ei lenkkeilty tänään kuin ihan vain se peruskiekura. Nyt sitten mietin, miten päivän kuluttaisin. Vaihtoehtojahan aina riittää, mutta usein takerrun neuleeseen ja laitan jonkin sarjan pyörimään telkkariruutuun. Helpoimman kautta suunnistan turhan usein.


Tänään sammutetaan kaikki valot klo 20.30-21.30.

4 kommenttia:

  1. Meilläkin neulotaan, tietysti!Projektia pukkaa ja valmista tarttis saada. Pahaksi onneksi Vuodatus ei päästä kirjoittamaan, joten ei kulu aikaa siihenkään. Rentoa viikonloppua!

    VastaaPoista
  2. Täälläkin oli maa valkoinen aamulla. tosi räntä suli nopeasti. Nyt on yllättävän kylmä tuuli taas, vaikka aurinko paistaa. Ai tänään on se valojen sammutusilta. Possu on todennäköisesti sillon kylässä, joten ei polta valoja. ja kellot siirretään niin, että joutuu nousemaan tuntia liian aikaisin.

    VastaaPoista
  3. Meillä sammutetaan valot. Lapsista se on tosi jännää. Menevät nukkumaan klo 21, niin saavat pestä hampaat kynttilän valossa. Mieheni on suunnitellut minulle ja itselleen menyyn, jolla hemmottelee minua kynttilöiden valossa.

    VastaaPoista

Mammuttimaiset kiitokset kommentistasi!
Aina on kiva, kun joku sanoo jotain, ilmaisee mielipiteensä, osoittaa käyneensä tälläkin tontilla.