tiistai 28. maaliskuuta 2017

Nyt hajoo pää!


En enää kestä tätä tuhkapaastoa! Eilenkin söin kouratolkulla lakua ja levykaupalla suklaata. Ei se ole tervettä touhua. Lopetan tämän leivättömän pöydän ääressä elämisen, kaivan pakastimesta ruisleipää, ostan kaupasta kalkkunaleikettä ja salaattia sen päälle, teen kanakeittoa, syön maksalaatikkoa ja saatanpa paistaa uunimakkaraakin. Hiiteen kaikki itsekidutuksen muodot! Sen sijaan voin liittyä Pöllön ja Possun seuraan karkittomalle huhtikuulle ja aloittaa sen vaikka heti tänään. Herkuttomaksi en rupea, vaan aion herkutella mielinmäärin. Vaihdan karkit ja suklaan herkkuihin. Onko jollain jotain vastaansanomista?

Kävin katsomassa roskaposteja, kun huomasin, että yksi Sagan kommentti puuttui. Siellä oli joku vanha kommentti Anonyymiltä, joka valitti, ettei hänen kommenttejaan oteta vakavasti. Pyydän syvästi anteeksi, että jostain syystä se oli mennyt roskakoriin, jota en ole tajunnut käydä penkomassa. Jos vielä olet linjoilla, kokeile uudestaan kommentointia. Lupaan käydä säännöllisesti penkomassa roskista.

6 kommenttia:

  1. Kumma paasto sulla, kun saat syödä pelkkää karkkia. ;) Vaikka niinhän Possukin melkein tekee.
    Kurja, että anonyymin kommentit on menny roskakoriin, kun Repu nimenomaan on niitä erityisesti odotellut.

    VastaaPoista
  2. Ja kiitos yllätyksestä! kiitin jo omassa blogissa, niin en muistanut heti täällä.

    VastaaPoista
  3. Säännölliset ruoka-ajat ovat ratkaisu moneen ongelmaan. Yritetäänkö sitä? Sinulla on säännöllinen elämä, kun Koirapoika tarvitsee lenkkinsä, joten syömisten ajoittaminen sujunee samalla tavalla luoonostaan. Kun on nälkä, syödään. Ruisleipä on terveellistä ja maukasta! Päälle sopii nuo suunnittelemasi ja myös kaaliraaste ja muut kasvikset. Uunimakkara on sellainen satunnainen herkuttelujuttu. Herkullista ruokailua! Kaikkein tärkeintä on syödä hyvällä mielellä, ei itseään moittien.

    VastaaPoista
  4. Voi meitä! Meinasin kirjoittaa, että mikä meille neuvoksi, mutta tuossahan se jo tuli, Siniseltä Sohvalta - ja on tullut niin monta kertaa. Taidetaan olla - anteeksi, että nyt yleistän ja vedän teidätkin Repu ja Possu tähän nyt mukaan, mutta... - melkoisia luupäitä, kun ei mene meille perille :D
    Terveellistä ruokaa säännöllisesti, herkkuja kohtuudella niin ettei mistään tarvitse kieltäytyä kokonaan. Mikä ihme tästä tekee meille niin vaikeaa?

    Puolisko kävi eilen lenkillä. Ei pitkällä mutta kävi kuitenkin.
    Puolisko kävi äsken kävelemässä portaita: kolme kerrosta alas, viisi ylös ja kaksi alas. Se on sille paljon. Minä kävin töissä syömässä ällömakeaa kakkua - örps. No kävelin kirjastolle ja takaisin - syömään jaffakeksin ja tavallisen keksin. Kyllä kunto kohoaa! (Itseironia rivien välissä...) No niin..taas moitin itseäni :(

    VastaaPoista
  5. Ilmeisesti siihen suklaansyömiseen on kuitenkin jokin optimimäärä, jotta se laihduttaisi :D

    VastaaPoista
  6. Paastossahan on kyse vain tietyistä asioista kieltäytyminen eli minulla leipä, liha ja viini. Ei ole mieltä paastota sellaisesta, mitä ei muutenkaan käytä eli suklaasta ja karkeista. Nyt niistä on yllättäin tullut leivän korvikkeita. Mutta aloitin nyt sen suklaa- ja karkkilakon (lakko on ihan eri juttu kuin paasto)vaikka en vielä siirtynyt leipään ja lihaan.
    Olen opettanut Koirapojan epäsäännöllisille tavoille, kun en tykkää säännöllisestä elämästä ;)
    Kannatan terveellistä ruokaa ilman kieltäymyksiä.

    VastaaPoista

Mammuttimaiset kiitokset kommentistasi!
Aina on kiva, kun joku sanoo jotain, ilmaisee mielipiteensä, osoittaa käyneensä tälläkin tontilla.