maanantai 24. huhtikuuta 2017

Menneisyys keksitään, mutta tulevaisuus tehdään


sanoi Jusuf kirjassa Elovena-tyttö. Repu ajatteli keksiä itselleen menestyksekkään menneisyyden, mutta ei sitten jaksanut. Repu on uupunut ja pettynyt itseensä. Ei Repu jaksa tehdä kaikkea, mitä piti. Repu ei ole käynyt missään kuntoilujutuissansa koko viime viikolla, eikä mene tänäänkään. Eikä Repu ole ehtinyt kurittaa kaappeja nyssäköistä puhumattakaan. Repu on syönyt ja juonut ja hankkinut itselleen sekä fyysisen että psyykkisen huonon olon. Mutta Repu ei olisi Repu, ellei hän ajattelisi, että nyt muutetaan suunta, aloitetaan uusi elämä - tai ei siis vielä nyt vaan huomenna. Sitä Repu kyllä ihmettelee, miten vaikeaa se uusi elämä on. Aloittamisesta Repulle on ehtinyt kertyä paljon harjoitusta, mutta silti se ei tunnu onnistuvan. Repulla on tuttuja, jotka päättävät aloittaa uuden elämän nyt ja aloittavat sen samantien eivätkä ikinä enää palaa entiseen. Mutta pitää kai universumin tasapaino tarvitsee repujakin.

Tänään Repu menee mummoilemaan, mikä on hyvä syy olla aloittamatta sitä uutta elämää juuri nyt. Mummoillessa mikään ei edisty.

Mukavaa huhtikuun viimeistä viikkoa kaikille. Vapun jälkeen varmaan tulee kevät ja kesä.

4 kommenttia:

  1. Kiitos samoin sinulle Repu: aurinkoista huhtkuun vikaa viikkoa!
    Minä tässä odottelen siivoojaa. Sovittiin, että voi tulla klo 11 jälkeen milloin vain. Ei näy vielä. No minäpä neulon huivia odotellessani.

    VastaaPoista
  2. Mummoilu on Ihan Parasta Uutta Elämää koska siinä pääset mukaan Uuteen ja Hauskaan ja nuorrut mukana! Lapset varmasti keksivät kaikkea kivaa ja Sinä onnellinen pääset mukaan. Ei siinä tarvitse minkää edistyä kun hoidetaan omaa sielua eli tankataan elämäniloa. Sen verran voit kyllä maksaa huviveroa, että raportoit meille mitä hauskaa puuhasitte? Laitatko simaa tekeytymään?

    VastaaPoista
  3. Repu on "ulkoistanut" ihanasti itsensä. Mukavaa mummoilua!

    VastaaPoista

Mammuttimaiset kiitokset kommentistasi!
Aina on kiva, kun joku sanoo jotain, ilmaisee mielipiteensä, osoittaa käyneensä tälläkin tontilla.