maanantai 18. syyskuuta 2017

Kyllä jotkut jaksaa valittaa


On taas kovin kaunista tuolla ulkona, mutta pään sisällä sotkuista. Uloskatselu sitä siivoaa, mutta selvästi olisi taas kunnollisen tuuletuksen aika, jottei ilo kokonaan karkaa elämästä. Pitää aloittaa pitkät aamulenkit vaikka ei muka ole aikaa. Eihän nyt tietenkään tänään, mutta onneksi aina on se huominen, joka pelastaa kaiken. Vaikeaa on saada jähmeää olemusta käyntiin. Ehkä tuo kuntosaleilu-uinti on sentään taas aikatauluissa. Asiat kyllä rullaa, kun vain kerran aloittaa, puurtaa sitkeästi, eikä välitä eriävistä mielipiteistä, ei omista ei muiden. 

On kertynyt noita isejäkin taas. Pitäisi mennä optikolle tarkistuttamaan näkimet, kun silmissä kirveltää, roskattelee, eikä oikein tarkennu. Pitäisi varmaan käydä tohtorillakin, kun puutuu, pistelee, väreilee, hengästyttää. Pitäisi tehdä espanjan läksyt. (tämän viikon läksyjä ei ehdi, kun tunti alkaa kymmeneltä ja on tässä näitä tärkeämpiä kuten bloggaamista) Pitäisi käydä pyykillä, kun nuo mummoilut ja pentuilut menevät aina ohi aikatauluissa. Ja pitäisi varmaan siivota, kun nyt jo kaksi torstaita on sujahtanut ohi noin vain.

Possu antoi minulle luvan täydentää ruokavarastoja, mutta syön nyt ensin vanhat varastot loppuun. Voisin sen sijaan käyttää luvan siihen, että ostan pari lahjusta. Miniä täyttää vuosia ja tyttären kanssa sovittiin yhteisestä lahjasta, jonka hankkiminen lankesi minulle. Tämä kait hyväksytään kauppalakon aikana.

Pari ruokalusikallista pihlajanmarjoja pilaa onnistuneesti aamupuuron. Pitäisi mennä tänään keräämään lisää tuonne pakkaseen.

Että näin aurinkoisesti täällä aloitetaan viikko. Seuraavalla kerralla kerron, mikä sujuu - jos sujuu. Saattaa tulla taukoa. Laitan tähän lopuksi pentuilun kohteen kuvan, jottei teidänkin viikon alku kokonaan pilaannu.

4 kommenttia:

  1. Konditionaalin kirous on iskenyt Repuun ja pahasti=)
    Onko hän Koirapoika?

    VastaaPoista
  2. Älä hyvä ihminen aamupuuroa pilaa. Laita mieluummin sekaan vaikka mansikoita!
    Possukin joutuu ennen perjantaita rikkomaan lakkoa ja ostamaan jonkun rehun työkaverille synttärilahjaksi. (On sitten kahvitauon täytekakkupala turvattu :) )Menee ehkä samalla kauppakäynnillä kuin luvallinen maitopurkkikin.

    VastaaPoista
  3. Soma on koiruus kuvassa, todella! Sain tänään kuulla tositarinan henkilön sisaren koirasta, joka tukee ja hoitaa häntä parhaiten. Tämä Sankarikoira tunkee syliin, kellahtaa viereen ja nukahtaa kainaloon kas kun tämä henkilö pysyy parhaiten paikallaan, paremmin kuin koiran isäntäväki. Ilo ja huolenpito on molemminpuolista ja erittäin terapeuttista. Hankittakoon jokaiselle tmp toipuvalle lemmikki edistämään tervehtymistä! Eli oikein mukavaa syksyä ja arkisia puuhia, Koirapoika seurana.

    VastaaPoista
  4. Koirat on. Tämä ei ole Koirapoika vaan Koirapentu.

    VastaaPoista

Mammuttimaiset kiitokset kommentistasi!
Aina on kiva, kun joku sanoo jotain, ilmaisee mielipiteensä, osoittaa käyneensä tälläkin tontilla.