sunnuntai 24. syyskuuta 2017

Syyskuun SNY

Melkoisten ongelmien jälkeen onnistuin saamaan SNYn lähettämän paketin kotiin. Kun aukaisin hyvin teipatun pullean paketin, sieltä paljastui ensimmäisenä kirje. Olet hyvin tarkkaan lukenut toivelistaani. Kiitos etenkin siitä, että jätit kerät purkamatta. Puran niitä, jos puolitan. Minä kun teen sukkaparin molempia sukkia yhtä aikaa, kun kärsivällisyys ei riitä ajatukseen, että yksi sukka on valmis ja pitäisi vielä tehdä toinen samanlainen, joten tarvitsen kaksi kerää. Mutta siis pakettiin.


Kun kirje oli poistettu, näkyi kaikkea kivaa. Maijalankaa minulla on varastoissa, mutta ei juuri näitä värejä. Veikkaisin, että jotain kirjoneuletta Maijasta syntyy. Tykään kovasti langasta ja värithän on hienoja.. Toisessa reunassa näkyy SNYn tekemät sukat, jotka sopivat täydellisesti jalkaani ja ovat ihanan pehmeät. Kunhan raskin ottaa käyttöön, teen niistä yösukat. Keskellä on pari vetoketjua ja pala pitsiä. Parillani oli idea penaaleiksi mummotettaville.


Penaalin täytteeksi oli kaksi pakettia isoja värikyniä. En tiedä, tuleeko penaaleja, mutta kynät taidan säästää joulupakettien täytteeksi.


Penaaleja varten (tai muuhun käyttöön) oli kaksi tilkkua, prinsessa väriä ja hilpeitä sammakoita. Paketissa oli siis kaikkea kivaa, mutta ehkä eniten ilahduin tuosta lehdestä. Olen aika pahasti naksahtanut noihin kirjoneulesukkiin ja lehdessä oli ihania malleja. Tassusukat etenkin kutkuttaa.

Kiitos paljon SNY. Ihana paketti

7 kommenttia:

  1. Upea paketti! Erityisesti nuo oranssit sukat sykähdyttävät 😍.

    VastaaPoista
  2. Syksyisen värikäs paketti.
    Repun mittarilukema on nyt 13334. Melkein tasaluku, tai ainakin niin erikoinen luku, että kyllä siitä pitäisi yks suklaalevy saada ;)

    VastaaPoista
  3. Höh, mulla näkyy sama luku. Onko mittari jumissa? en tarvi suklaata;DD
    Upeita lankoja...

    VastaaPoista
  4. Näyttää nyt 13385, joten mittari on lähtenyt kävelemään.

    VastaaPoista
  5. Ihanan värikäs paketti! Erityisesti mun silmää ilahduttaa pirtsakka sammakkokangas.

    VastaaPoista
  6. Tykkäsin paketista. Sammakkokangaskin on kivaa ja varmaan joskus löytää paikkansa.
    Laitan possulle suklaata joskus.

    VastaaPoista

Mammuttimaiset kiitokset kommentistasi!
Aina on kiva, kun joku sanoo jotain, ilmaisee mielipiteensä, osoittaa käyneensä tälläkin tontilla.