maanantai 20. marraskuuta 2017

Itsepetoksen voima


Olisi espanjan kurssi. Päätin, etten mene, kun en ole yhtään lukenut. Päätin, että nyt viikon luen ahkerasti ja menen sitten ensi viikolla. Ihan saman päätöksen tein viikko sitten. En siis ole mikään hetken haihattelija vaan kun teen päätöksen niin se kestää viikosta toiseen.


Aamulla näytti tältä eli paksumpaa vettä on satanut yön aikana. Kumisaappaat ovat olleet perusjalkineeni viikkokausia. Joku aamu oli mustaa jäätä, mutta hyvin luistelin perusnokioilla. Vaeltajankaupassa olisi myynnissä Nokian Naaleja. Sellaiset varmaan olisi parhaat ilmastonmuutoksen edetessä, mutta en toistaiseksi uusia hanki vaikka aika sileäksi on pohjat kuluneet. Sitten kun pohja on puhki, mietin uusia. Kävelytyylini lienee armeijatyyppistä jalan maahan paukuttamista, kun aina onnistun nimenomaan kenkien pohjat hajoittamaan.

Oli rahapäivä taas. Nyt, kun luottorajat näyttää punaista, pitää aika tarkkaan harkita hankintoja. Eniten pohdin bussilipun ostamista, mutta tarkat laskelmat osoittivat, että kyllä kannattaa aikaa ladata. Nyt vain selvitän, miten pitkään tällä kertaa, että seuraavaan rahapäiväänkö vai pitemmälle. Teen ensin noita pakollisia lääke- ja ruokahankintoja ja sitten tarkastan lopputuloksen. Tuolta Adlibriksen sivuilta pitäisi pysyä poissa, mutta kun siellä olisi Dropsin Baby merinoa. Mummotettavat haluavat sukkia ja säärystimiä, valkoista ja hopeaa, eikä peruslangat kelpaa, kun ovat niin herkkänahkaisia. Tosin hopeisena ei tuota lankaa ole. Ja voisinhan samalla ostaa jotian muutakin, jos Adlibrikseen eksyn...


Hyvin on lenkkeilty räntäsateessakin. Ei se paljon tuosta perusvesisateesta poikkea. Tosin lupailevat, että sateet hetkeksi vähenisivät. Osaakohan sitä sitten ollenkaan liikkua.

2 kommenttia:

  1. Hanki sellaiset remminastahärpäkkeet ni ei liukastele?
    Repu alkaa intiaania opiskella eli päkiä kävelyä, sen pitäisi olla pakollista kaikkille jotka muuttaa kerrostalon toiseen tai ylempiin kerroksiin... .
    Ostamisen riemun masennusvaihe eli laskut. =)

    VastaaPoista
  2. On härpäkkeet. Ei hyvät sulalla. Enkä ole kanta-astuja. Päkiät kuluu ei kannat. Ponnistan liikaa.

    VastaaPoista

Mammuttimaiset kiitokset kommentistasi!
Aina on kiva, kun joku sanoo jotain, ilmaisee mielipiteensä, osoittaa käyneensä tälläkin tontilla.