torstai 23. marraskuuta 2017

Mitähän tekis, jotta mainittais?


Eilen iltapäivällä näytti talvi tekevän tuloaan. Samanlaista petkuhuiputusta kuin Possun liikuntahaaste. Tänään plussalla, hiukan lunta nurmikoilla, tuuli sentään nurkissa ulvoo.

Pitäisi heitellä roinat väliaikaisiin säilytyspaikkoihin, joista niitä ei sitten ikinä löydä, kerätä pölyt ja koirankarvat (irtonaiset, kyllä Koirapoika saa pitää ne, mitkä mukana roikkuu), käydä kaupasta jotain tarjottavaa ja alkosta ehkä pieni kuohari (Repu yrittää leikkiä hienompaa kuin onkaan ja tarjota tervetuliaismaljan), paketoida joku pikkujoululahja ja tietenkin kerätä askeleita. 

Yllättävän työlästä on tuo askeleiden kerääminenkin. Ensimmäinen etappi on askeleiden kohdalla saavutettu, mutta nuo muut liikunnat jäi yhteen uintikertaan. Minullahan on askelmittari vain ulkona mukana, joten koiralenkit ovat kummasti pitentyneet. Koirapoikahan on innoissaan. Jos se saisi päättää, me lenkkeiltäs koko ajan.

Mutta nyt kaaoksen kimppuun. Veikkaan, että siirrän kaiken makkariin ja pidän oven visusti kiinni. Näin minulla usein siivous sujuu.

ps. Tuolla äänestyksessä näkyy klo 18 vain yksi ääni, joten kokeilkaa uudestaan, josko tulis lisää.

6 kommenttia:

  1. Minä äänestin klo 18 ja nyt blogisi ei anna minun äänestää uudestaan. Ainoa mahdollinen vaihtoehto on vaihtaa mielipidettä. Onko se yksi ääni sitten mun?

    VastaaPoista
  2. Satunnaisesti johtaa! Possu sai kans tänään joulukalenterinsa valmiiksi. Ilman nuhaista koti-iltaa, ei Possu mitään kalenteria olis viittiny tehäkään.

    VastaaPoista
  3. Susanna: vaihda mielipidettä ja äänestä uudestaan se 18.
    Hyvä Possu! Mun kalenteri ei ole kokonaan valmis vieläkään.

    VastaaPoista
  4. Minäkin kävin äänestämässä "uudestaan" 😄.

    VastaaPoista
  5. Huvikseni vaihdoin mielipdettä minäkin jotta tilanne elää:D
    Eräs tyttö kerran kahvilla ollessamme hihkaisi närkästyneenä; Petkupulla!! Hillomunkista oli unohtunut hillo, itse repesin lähinnä termille.

    VastaaPoista
  6. Vielähän tuossa on pari päivää vaihtaa mielipiteitä. Pitää minut vireänä.

    VastaaPoista

Mammuttimaiset kiitokset kommentistasi!
Aina on kiva, kun joku sanoo jotain, ilmaisee mielipiteensä, osoittaa käyneensä tälläkin tontilla.