keskiviikko 14. maaliskuuta 2018

SNY Savonlinnasta

Eilen kurssin aikana tuli ilmoitus, että Heidin lähettämä paketti on tullut ärrälle. Niinpä kotimatkalla vesisadetta uhmaten poikkesin kioskille. Kotona tietenkin ensitöikseni raavin paketin auki. Oli niin hyvin teipattu, että pelkäsin rikkovani sisällön teippejä leikellessäni. En rikkonut.


Tällaiselta siellä näytti. Paketin teemana oli mysteeripallo, mutta olin toivonut, ettei lankaa keritä palloksi, kun ne langat siitä rispaantuu. Kiitos, kun otit toiveeni huomioon. Ensimmäisenä oli norppakangasta kahden tyynyliinan verran


ja possukortti. Possukortteja on harvassa. Kokoelmani täydentyy. 


Kun poistin kankaan, näytti tältä. Seiskaveikkaa kaksi kerää ja aivan uutta tuttavuutta eli rotvallia kaksi kerää. Tuo vaikuttaakin mukavalta langalta, tuo kaupunkilanka. Tässä vaiheessa oli jo varma Savonlinnasta. Paketin aiheena oli kotiseutu ja Savon värithän ovat keltainen ja musta ja Saimaassa oleilee norppia. Mutta ei hätää, en rupea kyyläämään, kuka kierroksen osallistujista on savolainen.


Purin paketin. Musta-keltainen teema jatkui. Kynttilöitä, nuo mustat ovat ihania, kynttilänjalat molemmille väreille, lautasliinoja ja tervaleijonia


ja jokaisen lukijan unelma, virkattu kirjanmerkki.

Kiitos Savonlinna! Ihana paketti. Tästä tulee hyvä kevät.

11 kommenttia:

  1. Oli mukava kuulla, että paketti oli mieluinen. Tuo possukortti ei nyt ollut värimaailmaltaan "täydellinen", mutta itsekin ihastuin siihen! Kevättä odotellen :-) Terveisin SNY

    VastaaPoista
  2. Mukavan paketin olet saanut Savonlinnasta. Kerrohan mielipiteesi Rotvallista, kun olet neulonut sitä. Kaupunkilankoja en ole edes nähnyt missään.

    VastaaPoista
  3. ...löin pääni rotvallin reunaan ja pipo putos. Kysymys- oliko pipo neulottu tuosta langasta? ;D

    VastaaPoista
  4. Onpa ihastuttava virkattu kirjanmerkki! Mielenkiintoista, Savonlinna on kiva kaupunki ja siellä on ainakin kaksi ihanaa käsityökauppaa keskustassa ja siinä pienessä niin ystävällinen rouva myymässä. Tulisipa pian kesä ja pääsisi käymään torilla, lörtsyllä, mansikoilla, herneillä, lankakaupassa jne.

    VastaaPoista
  5. Minä olen muistaakseni tuosta Rotvallista yhdet sukat itselleni tehnyt,kiva tasainen lanka neuloa, mutta sukat ovat vuoden käytön jälkeen melko nyppyyntyneet.

    VastaaPoista
  6. Kiitos! Kirja on jo kohta luettu, mutta blogiin asti en ole saanut.( AA)

    VastaaPoista
  7. Minä muistan Savonlinnasta mukavan olutpaikan sillan kupeessa. Rotvallihan on Tampereelta eikä Savonlinnasta, joten SNY voi olla sieltäkin. Katsotaan kunhan joskus saan neuleeksi, miten tamperelanka käyttäytyy.
    Possukortteja en erityisemmin keräile muuten, mutta Possumunkille yritän aina löytää ja niitä on aika vähän.Pöllöjä on vaikka kuin ja nyt myös kirahveja. Kirahveja tarvitsin pari vuotta sitten ja silloin ei kirahvikortteja ollut missään. Norsukortteja kyllä ostan itselleni, aina, kun näen. Joskus sain niitä postissakin, mutta jostain syystä nykyisin en.
    Mikähän kirja siellä oli AA? Minähän en itse tiennyt, mitä lähetin.

    VastaaPoista
  8. Olipas siinä kivasti ajateltu paketti:)

    VastaaPoista

Mammuttimaiset kiitokset kommentistasi!
Aina on kiva, kun joku sanoo jotain, ilmaisee mielipiteensä, osoittaa käyneensä tälläkin tontilla.