perjantai 18. toukokuuta 2018

SNY-postia


Mietelausekortit ovat antaneet ajattelemisen aihetta viime aikoina, eikä tämä SNYni kortti ole poikkeus. Niihin parhaisiin asioihin pitää vain keskittyä.


SNYpaketti siis saapui. Ilmoitus tuli jo toissapäivänä, mutta vasta eilen illalla pääsin hakemaan. SNY kertoi, että kuukauden teema oli hänelle vaikea. Älä välitä, niin oli minullekin, mutta sinä onnistuit loistavasti kun taas minä upposin suohon kaulaani myöten.

Paketissa oli punaista puuvillalankaa kahdessa sävyssä, joista etenkin tuo kirkkaampi on aivan ihana. Pitää ruveta miettimään tosissaan puuvillaisia neuleita. Mukana oli myös valkoinen norsu. Valkoiset norsut tuovat erityisen paljon onnea, joten osui juuri oikeaan koloon. Ja hienosti osasit valita sellaisen norsun, jota täällä ei vielä ole. Nyt on onni tarpeen. Neulatyyny kukkaruukussa on kiva idea ja tarpeen, kunhan pääsen niin pitkälle, että otan ompelukset esiin.  Siinä vaiheessa tuo musta silityskukka siirtyy osaksi jotain vaatetta. On se niin hieno! Ja hieno on itsetehty avaimenperäkin. Taitavaa.

Koirapoika innostui herkuistaan, innostui niin paljon, että otti kuoren, jossa paketti tuli ja leikki sillä tunnin verran. Sitä kuorta ei nyt kierrätetä muuhun kuin roskikseen. Mukava oli katsoa, kun leikki maistui. Oli varmaan hajua tarttunut pakettiinkin. Minä en tuon muovin läpi mitään haista, mutta minähän olenkin ihminen.

Kiitos taas paljon paketista. Se ilahdutti monin tavoin.

Kuvista tuli vähän kehnoja, kun hämärässä kuvasin. Lisäksi väsymys käy jo käpälään. Sain kovaa (mielestäni kovaa) kritiikkiä puuhasteluistani ja sehän vei yöunet. Olen herkkänahkainen muutenkin kuin auringon suhteen ja täällä virtuaalielämässä aina silloin tällöin saa arvioita, joita ei ehkä päin naamaa sanottaisi - tai voitais sanoakin, mistäs sitä tietää, millaisia ihmiset oikeasti ovat. Minä vain suhtaudun niin vakavasti itseeni, että sitten valvon, mietin, pyöriskelen. Nyt on ihan fyysisestikin huono olo, kun en enää tahdo kestää valvomista. Lähdetään Koiapojan kanssa viemään mummotettava tarhaan, mutta heti, kun sieltä kotiudun, menen nukkumaan. Toivottavasti ei rupea ukkostamaan ainakaan ennen kotiutumista. Koirapoika ei kykene jyrinässä oikein liikkumaan. Sekin on herkkänahkainen - tai ehkä herkkäkorvainen.

7 kommenttia:

  1. Mukava, että pystyin ilahduttamaan paketillani! Niihin parhaisiin asioihin on vain keskityttävä, niinkuin kirjoitit. Niihin yritän itsekin keskittyä. Koirapojalle on helppo ostaa yllätyksiä, koska samalla ostan myös tyttäreni koiralle. Ja ainakin tyttären koira on aina yhtä innoissaan. Tietää jo, mistä laatikosta herkkuja löytyy :-)

    Seuraavassa paketissa jo kerronkin, mistä päin paketit tulevat. Toivotan sinulle iloa ja valoa päiviisi!

    Aurinkoisin terveisin SNYsi

    VastaaPoista
  2. Nyt kyllä jännittää meilläkin, että kuka osaa hankkia näin kivoja muistamisia? Puuvillalangat ovat miellyttäviä lämpimillä ilmoilla neulottavaksi. Älä suotta murehdi ikäviä sanoja, anna lämpimän tuulen viedä ne mennessään! Oikein mukavaa viikonloppua Koirapojalle ja sinulle!

    VastaaPoista
  3. Kyllä odotamme jännitryksellä.
    Emännälle iso kiitos taas lohdutuksesta.

    VastaaPoista
  4. Kiva paketti, kesällä on kiva siirtyä puuvillaisiin lankoihin. Hyvää helluntaita.

    VastaaPoista
  5. Ihana tuo norsu! Eikähän paketissa mitään huonoa ole muutakaan.
    Pian se on tämäkin leikki leikitty loppuun ja selviää salaisuus. Jännää, mutta myös haikeaa.
    Kiva kun käyt kommentoimassa blogissani<3

    VastaaPoista

Mammuttimaiset kiitokset kommentistasi!
Aina on kiva, kun joku sanoo jotain, ilmaisee mielipiteensä, osoittaa käyneensä tälläkin tontilla.