tiistai 22. toukokuuta 2018

Suuri päivä eilen


Tuli täyteen yhdeksän vuotta yhteiseloa Koirapojan kanssa. Laitetaan sen kunniaksi ihan kuva Koirapojasta, vaikka yleensä lasten tai lemmikkien kuvia ei netissä levitellä.


Sattumoisin eiliseksi oli sovittu koirallisen ystävän kanssa retki Vaakkoille. Oli hieno ilta. Koirat pyyhälsivät vapaina ja me kävelimme perässä.



Jos olisin osannut ajatella loppuun asti, olisin voinut pudottaa talviturkin, mutta se nyt jäi, kun en ottanut pyyhettä mukaan. Uimapuvusta väliä, mutta ajatus pukea märälle nahkalle pölyiset vaatteet, ei innostanut. Perinteisesti sitten joskus heinäkuussa aloitan ulkovesiuimakauden, joka kestää päivän tai pari. Uimahallissa on helpompaa.



Suopursutkin jo kukkivat, mutta niistä en kuvia ottanut. (tässä siis suokukka) Oli lämmintä, valoisaa, eikä edes itikoita. Kyllä kesä on hieno vuodenaika.

8 kommenttia:

  1. Onnea ja ihanuuksia!!! Koirapoika on niin cuuuuuuuuuute! =)
    (kaikki eläimet on nykyään niiiiin söpöjä, en todellakaan halua itselleni, nyyh!)

    VastaaPoista
  2. Onnea Koirapojalle ja sinulle! Rapsutuksia, varsinkin Koirapojalle, mutta jos haluat, niin vähän voit rapsuttaa vaikka itseäsikin korvan takaa ;)

    VastaaPoista
  3. Komea on poika, ja upeissa maisemissa olette viettäneet juhlapäivää.

    VastaaPoista
  4. Hieno ikä Koirapojalla, rapsutuksia meiltäkin! Kyllä lenkkeily kannattaa, lisää terveyttä ja vielä noin kauniissa maisemissa. Ilmankos Koirapoika voi hyvin ja turkki kiiltää. Minäkään en vielä kastanut itseäni sunnuntaina vaikka oli uikkarit, pyyhe ja aurinko paistoi. Vesi oli kylmää...

    VastaaPoista
  5. Voi miten ihana koirapoika ja kuvat ♥ Paljon onnea hänelle ja halauksia. Ehkä talviturkin voisi heittää jo hyvissä ajoin, täällä ei mikään helle kyllä tänäänkään ollut.

    VastaaPoista
  6. Rapsutuksia koirapojalle ja onnea yhteisistä vuosista ja lisää yhteisiä vuosia toivotan!

    Minä kävin uimassa eilen illalla, vesi oli kylmää. Eikä sitä uimiseksi voi sanoa, kunhan kastauduin :-) Kyllä sitä kesän aikana vielä ennättää.

    Sny

    VastaaPoista

Mammuttimaiset kiitokset kommentistasi!
Aina on kiva, kun joku sanoo jotain, ilmaisee mielipiteensä, osoittaa käyneensä tälläkin tontilla.