lauantai 4. maaliskuuta 2017

3 333


Muistakaa huudella laskurinlukuja, jos haluatte yllätyksiä. Nyt olisi kirjojakin vaikka kuin, kun karsin noita varastojani. Kirjojen postittelu tulee kuitenkin aika kalliiksi, siis noiden kovakantisten, pokkarit taas on aika kulahtaneita. Jaska Jokusia olisi tarjolla, jos joku haluaa. Ne kulkee kirjeenäkin. Mutta hyvinkin voin tyytyä ihan vain kortin lähettämiseen eli älkää toivoko liikoja.

Nyt on mukava aamu. Oli kiva sää aamulenkillä. Pari astetta pakkasta, ei kuraa, ei liukasta, ei tuulta. Täällähän tuulee lähes aina, enemmän tai vähemmän, joten tuulettomuuden on oppinut panemaan merkille ajattelematta. Tyyni sää on harvinaista herkkua. Lisäksi mielialapuntari on heilahtanut positiiviseen suuntaan. Oudosti nuo mielialani vaihtelevat ilman sen kummempaa näkyvää syytä. Joskus on hyvinkin ankeaa, joskus taas elämä tuntuu äärimmäisen ihanalta. Enimmäkseen toki on sellainen "ihan kiva" -juttu. Nyt voi kyllä syynä olla, että nukuin lähes kymmenen tuntia. Näin uniakin, joita en muista. Pitäisi jaksaa kirjoittaa jotain heti herättyä, mutta mieluummin lötköttelen.

Eilen sain keittiön puunattua, mutta muuta en sitten viitsinytkään. Sain keittiöön menemään niin paljon aikaa, että sitten oli jo hyvä siirtyä neulomaan. Kaupassa en käynyt, kun sain tyttären tuomaan koiranruokaa. En taida käydä tänäänkään ja ehkä en huomennakaan. Tuosta lähikaupasta jos maitoa. Tuolla on oma sivu tälle tuhkapaastolle, jos jotakuta kiinnostaa, miten syön paaston aikana. Toistaiseksi on varastoista löytynyt yhtä sun toista, joten hengissä pysyn, vaikken suoranaisesti nauttisikaan.

12 kommenttia:

  1. 3167 näyttää nyt laskurisi. Että vähän on vielä matkaa 3333 een. Jos minua onni potkaisee, kulahtanut pokkari on just hyvä. Tykkään pokkareista.
    Just juttelin tosta 100 lintua- haasteesta ystäväni kanssa, jonka mies harrastaa lintubongausta. Hän sanoi, että noin 70 lintua voi bongata omasta kotipaikastaan. Loput 30 vaativat paljon vaivannäköä, mm. matkustelua ympäri Suomen.

    VastaaPoista
  2. 3179. Jaska Jokunen vois olla kiva :)Tai sit postikortti.

    VastaaPoista
  3. Saako laittaa näin heti perään uuden? 3235

    VastaaPoista
  4. 3236 :) Kaikki käy - paitsi paprika ;)

    VastaaPoista
  5. 3243 Minä tykkään lukea dekkareita, joten kulahtanut pokkari olisi minulle mieluinen.

    VastaaPoista
  6. Nyt on jo aika lähellä, 3317. Joku varmaan pääsee lähemmäs sillä aikaa, kun mä oon siistimässä mun tupsukorvia.

    VastaaPoista
  7. Vielä kerran yritän, ihan vaan siksi, että tupsukorvien siistimisreissu ei mennyt ihan putkeen :( Riesan takia piti soittaa AM hakemaan mut kotiin.

    Nyt on lukema 3329! Tämän jälkeen annan mahdollisuuden muillekin :D

    VastaaPoista
  8. Täällähän on ollut säpinää. Pöllö vei nyt pisimmän korren. Onkohan Pöllöllä toiveita? lankaa? kirjoja? kortteja?
    Tuo 100 lintua kyllä onnistuu täällä minun kotitienoilla ilman sen kummempaa matkustelua. Retkeillä kyllä pitää, liikkua luonnossa. Minulla kun on tässä vieressä muuttolintujen lepopaikka, niin siinähän niitä voi käydä etsimässä.

    VastaaPoista
  9. Kortit on kivoja - lankaa riittää omasta takaa, kiitos vain :)
    Ja kirjojen lähettäminen on hankalaa sinulle, joten kortteja, kortteja mahtuu vielä tuohon oveen ja seinälle muiden joukkoon :D

    VastaaPoista

Mammuttimaiset kiitokset kommentistasi!
Aina on kiva, kun joku sanoo jotain, ilmaisee mielipiteensä, osoittaa käyneensä tälläkin tontilla.