lauantai 30. heinäkuuta 2022

Tarjolla tänään Hassisen kone

 Päivän tavoite:
Unohda ikä ja arvokkuus. Heittäydy mukaan joukkohysteriaan.
 

Tänään matkaan naapurikaupunkiin hyvässä seurassa nauttimaan kunnon musiikista ja iloisesta tunnelmasta. On taas käyttöä ennen koronaa ostetuille keikkalipuille. Samalla ämpärilistakin edistyy.

Kohta 81
Käy taas megakonsertissa
On hienoa, että niin monet aiempien päivien tähdet ovat edelleen hyvässä kunnossa ja ovat lisäksi keksineet tavan piristää omia eläkeaikojaan esimerkiksi tekemällä yhä uusia kappaleita ja soittamalla isoissa halli- ja stadionkonserteissa. Tekisikö mieli nähdä Mick Jagger vielä kerran hyppimässä ylös alas lavalla tai kuulla Paul McCartneyn soittavan kitarallaan Yesterdayta?
Älä sitten enää jahkaile vaan toimi!

Eiköhän Hassisen koneen keikka hyvinkin korvaa noita saavuttamattomia maailmantähtiä. 
 


Ei löytynyt vinyylikokoelmastani kuin kaksi Hassisen konetta. Mutta sanat lienevät mielessä, jotta voin kiljua muiden mukana.

8 kommenttia:

  1. Tiedossa on varmaan huikea keikka, nauti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli huikea. Aivan uskomatonta. Olen yhä fiiliksissä.

      Poista
  2. Ou jee! Reippaina käymme rekkain alle ja Oikeus on voittanut taas :) Ja tietty niiiiin moni muukin. Levyiltä ja kaseteilta, mutta silti, sieltä jostain, nuoruudesta, kun maalaistyttö kaupungilla rupesi kulkemaan ;)

    VastaaPoista
  3. vau vau vau. kuulin vain harjoittelua toissailtana...kyllä otti illalla aivoo kun en älynnyt ennä kuuntelemaan oikeaan aikaan...voi olla hienoa ollut!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Harmi. Yksillä tutuilla oli pari ylimääräistä lippua (korona). Olisit päässyt ilmaiseksi.

      Poista
  4. Hieno konsertti! Meillä luovuttiin yksistä ennen-koronaa-lipuista. Viime syystalvella ei vielä uskallettu sisätilamusikaaliin. Ulkoilmakonsertti on parempi valinta. T Saukkis

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä mekin lahjoitettiin yhdet liput sisätiloissa talvella, kun juuri silloin koronan uusi variantti intoutui. Ja itseasiassa vielä toisetkin liput, kun siirsivät heppanäytöksen juuri samalle päivälle kuin Hassinen. Mutta molemmat meni hyvään tarkoitukseen.

      Poista

Mammuttimaiset kiitokset kommentistasi!
Aina on kiva, kun joku sanoo jotain, ilmaisee mielipiteensä, osoittaa käyneensä tälläkin tontilla.