sunnuntai 21. toukokuuta 2017

Selityksen makua


Periaatteessa en laita blogiin vieraiden ihmisten naamoja, mutta nyt teen poikkeuksen. Naamat ovat kaikki minulle tuntemattomia (jalkapohjissa voi olla jotain tuttua) ja edustavat tässä vain hienoa Hanamia. Siellä oli ihmisiä moneen kertaan enemmän kuin aiempina vuosina. Kirsikkapuut kukkivat täysillä, aurinko paistoi ja tunnelma oli miellyttävä. Koirapoikakin viihtyi ja käyttäytyi kuten tottuneen tapahtumakävijän kuuluukin. Tänään erityisesti olin mielissäni siitä, että jaksoin koko pentuajan totuttaa Koirapoikaa ihmisiin, tungokseen, liikenteeseen, vaikka se usein tuntui toivottomalta. Paljon oli tuttujakin ollut paikalla, mutta vain muutamaan törmäsin. Kirsikankukat jäi tungoksessa kuvaamatta, mutta jospa piipahdamme Koirapojan kanssa jollain lenkillä uudestaan ihan kuvaamismielessä.

Koko päivä on oltu liikenteessä. Koirapoika oli jo niin väsynyt, että meinasi nukahtaa istualleen, kun poikani toi meidät kotiin mummoilun jälkeen. Normipäivinähän Koirapoika nukkuu koiran unta suurimman osan päivästä. Nyt käytiin vain pikaisesti kääntymässä kotona. Huominen on rauhallisempi. Menen ehkä leffaan, joten Koirapoika saa levätä.

Tasaluvuista totean nyt sen verran, että, kun samaa numeroa on rivi tuossa kävijälistassa, voi paikalle osunut aina ilmoittautua, jos haluaa jotain postia. En näitä jaksa joka kerta mainostaa, joten vastuu on lukijoilla. Ellei kukaan reagoi, voi postia tulla hyvinkin kaukaisella numerolla. Lasken toki ennen ja jälkeen käynnit.

Pitäisi kohta siirtyä Koirapojan seuraksi unten maille, mutta on ollut niin kiva viikonloppu, etten malttaisi lopettaa. En ole mikään helteenystävä tai auringonpalvoja, mutta on ollut uskomattoman mukavaa, kun voi olla ulkona kevyesti puettuna ilman toppatakkeja, hanskoja ja pipoja. Leppeää, valoisaa kesäiltaa ilman itikoita on vaikea panna paremmaksi. (Minähän siis olen niitä ihmisiä, joita kaikki verenimijät rakastavat ja joille tulee kammottavat, kutisevat paukamat joka pistosta.) Mutta jos netin ainakin suljen ja ajatuksen tasolla valmistaudun huomisen kasvimaakeikkaan. (Ei kait huomenaamulla sada? Eihän???)

4 kommenttia:

  1. 7117 on kans aika veikee luku. Kyllä siitäkin jotain pitäs saada.

    VastaaPoista
  2. No, ehdottomasti pitää jotain saada.

    VastaaPoista
  3. Tähtään 10 00 =) p.s. elvistellen on sus', siis tuo jingjangympyrä lukijoissa...

    VastaaPoista
  4. Elvistelevä susi siis ;) On hyvä pitää päämäärä korkealla.

    VastaaPoista

Mammuttimaiset kiitokset kommentistasi!
Aina on kiva, kun joku sanoo jotain, ilmaisee mielipiteensä, osoittaa käyneensä tälläkin tontilla.