maanantai 8. toukokuuta 2017

245 silmukkaa, 168 kerrosta


Eilen ponnistelin tämänkertaisen huivivihjeen vihdoin loppuun. Niin sitkeästi ponnistelin, että luulin jo sokeutuneeni. Minun on tässä pakko kytätä jokaista silmukkaa ja siitä huolimatta aina joku karkaa. Kun sitten tuntikausia tapitin käsiäni, eivät silmät meinanneet enää jaksaa mukautua muille etäisyyksille, vaan kaikki näkyi kahtena. Kyllä näkymät siitä hissukseen rauhoittuivat ja loppuajan muistin välillä lepuuttaa silmiäni katsomalla taivaanrantaan. Mutta nyt olen taas hetkeksi urakkani tehnyt.


Edelleen näyttäisi tulevan kaunis päivä, tosin vähän viileämpi. (kuva on eilinen auringonlasku) Pitää kipittää aamulenkille ja pilatekseen. Tein virheen, kun söin puuroa. On aika täydentuntuinen olo. Toivottavasti ei haittaa pahasti pilatointia. Tänään olisi pihatalkootkin ja kasvimaa on tietenkin koskemattomana. Lisäksi leukaa jomottaa. Pitää yrittää tilata hammaslääkäri. Olen käynyt yksityisellä, mutta lienee syytä siirtyä kunnalliseen taloussyistä. 

Reipasta viikonalkua itsekullekin!

7 kommenttia:

  1. Possu on aina saanut hyvää hoitoa yleisellä hammaslääkäripuolella. Yksityinen (ostopalvelu) sen sijaan poltti kerran poralla koko Possun suun.

    VastaaPoista
  2. Minäkin olen aina hoidattanut hampaani kunnallisessa hammashoitolassa. Olen kyllä todella tyytyväinen saamaani palveluun ja sen hintaan. Just kävin huhtikuussa suuhygienistillä puhdistamassa hammaskalustoni ja kesäkuun alussa menen hammaslääkärille tarkastukseen.
    Aurinkoista kevätviikkoa sinulle!

    VastaaPoista
  3. Hamamskivusta sanoisin, että hoitoon nopeasti. Kylmää voit kokeilla kivun lievitykseen, jääpalaa suussa, on turvallista ja haitatonta. Lisäksi, jos se helpottaa asiasta on hyvä kertoa hammaslääkärille. Kunnalliset hammaslääkärit ovat meidän itsemme verovaroin ylläpidettyä hoitoa. Meillä satoi rakeita ja räntää auringon paisteen lomassa. Silti jotkut kukkaset heräävät kevääseen ja alkavat kukkia. Ainakin vaahteran siemenet kukkamaassa ovat itäneet hyvin, kuten joka kevät.

    VastaaPoista
  4. ei kannata hammaskivun mennä pahempaan kuntoon.. saattaa tulla isompi
    hammaslääkärilasku.

    odotan kyllä, minkä näköinen huivi on, kun on valmis. Varmasti kaunis!

    VastaaPoista
  5. Huivista tulee varmasti kaunis.
    Hammaskipu kannattaa hoitaa heti. Täällä meillä päin julkiseen on melkeinpä mahdotonta päästä; paitsi jos osaa valehdella, että kuolee kipuun, jos ei pääse.Ja sittenkin kuulemma voi joutua odottelemaan aikaa useamman päivän. Joten ei auta kuin toivoa, ettei tule ongelmia hampaiden kanssa.

    VastaaPoista
  6. Minulle sattui joku inkvisiittori julkisessa ja sitten vielä päälle alentuva ostopalvelu, joten päätin satsata helläkätiseen yksityiseen, joka kyllä taisi viimeaikoina olla jo seniili.

    VastaaPoista

Mammuttimaiset kiitokset kommentistasi!
Aina on kiva, kun joku sanoo jotain, ilmaisee mielipiteensä, osoittaa käyneensä tälläkin tontilla.