torstai 18. toukokuuta 2017

Kesä kiitää kohti


Sumuinen, tihkusateinen aamu, joten jätin kasvimaa-ajatukset ja menin vain pitkälle lenkille. Ja sehän olikin taas mukavaa. Hämmästyttävää on vauhti, jolla kasvit puskevat vihreyttä maailmaan heti, kun pakkaset ovat hellittäneet. Niillä on kiire kuroa myöhästyminen umpeen. Kevään hento vihreys, joka joinakin vuosina kestää viikkokausia, tuntuu menevän ohi silmänräpäyksessä. Veikkaan, että kasvimaallakin kukoistaa. Onneksi virtuaaliPTlle kelpaa liikunnaksi myös raskas puutarhatyö. Jos huomenna pääsisin talikkoa ja lapiota heiluttamaan, niin viikon raatamisannos olisi pian täynnä. Tänään viipyilen kotona kunnes on aika ehtiä leffaan.

6 kommenttia:

  1. 6951. Jotain postia sinulta odottaa postissa. Sain tekstarin. Katsotaan, josko mieheni noutaisi postin, kun tulee töistä.
    Minä olin tänään avustajani kanssa Porvoossa kevätmarkkinoilla. Ei nyt ihan satanut, mutta melkein. Jotain kosteutta sumutti. Kevätmarkkinafiilis siis...

    VastaaPoista
  2. Kiitos suloisesta kortista! Huomena on kaunis päivä, sen korttisi sai aikaan. Puutarhatyön ja elokuvien iloa!

    VastaaPoista
  3. Viherrys on jokakeväinen ihme -ja tänä vuonna todella odotettu.

    VastaaPoista
  4. Kiitos kortista. Siitä lisää Possun blogissa.

    VastaaPoista
  5. Pöllö myös kiittää kortista :) Yhdeksän ihanaa pöllöä tipahti postiluukusta tänään.

    Edellistä päivitystä lukiessa lukema oli 6970, mutta nyt kun tulin tänne uudempaan päivitykseen, se hyppäsi yhdellä eteenpäin. Olisi sittenkin pitänyt kirjata se sinne edelliseen kommenttiin se lukema :)

    Minä oon päässyt nyt vauhtiin lenkkeilyssä avustajan kanssa, kaksi kertaa viikossa tunnin lenkki. Tänään ei olisi huvittanut lähteä kun päätä yritti särkeä. Sanoin pääkopalleni, ettei auta, nyt en anna periksi. Särky häviää raittiissa ilmassa. Ja niin se tekikin.

    Huominen jännittää: on taas perjantai. Ei kahta kolmannetta, ja kahtena perjantaina peräkkäin olen nyt kompuroinut. Pitäisköhän jäädä huomenna peiton alle, niin en ainakaan kaatuilis.

    VastaaPoista
  6. Onpas posti nyt ollut nopea. Nopeampi kuin kesä, jota on ehditty odottaa.
    Pöllö ei kompuroi tänään!

    VastaaPoista

Mammuttimaiset kiitokset kommentistasi!
Aina on kiva, kun joku sanoo jotain, ilmaisee mielipiteensä, osoittaa käyneensä tälläkin tontilla.