maanantai 21. toukokuuta 2018

Ton mummo

Ton-ruoka on nyt muotia. Minultahan ei mitkään ruokavaliot onnistu, mutta muuten olen usein ton. Ruokavalioton ja laihtumaton.


Holtiton olin eilen, kun kävin lankakaupassa. Ei ollut tarkoitus itselle ostaa, mutta iski halu kauniisiin punaisiin lankoihin. Olen kovin tummien lankojen kanssa puuhastellut ja ollut siksikin iloton - iloton toki muutenkin - nauruttomaksi on perusluonteeni tainnut muuttua.


Osaamaton olen huivien suhteen, joten myös huiviton. Kerran sny haastoi minut huivintekoon seitinohuesta langasta monimutkaisella kuviolla. Näin pitkälle pääsin, jätin kesken ja tässä päivänä muutamana päätin päätellä pois kiusaamasta. Pingottamaton on ja pingottamattomaksi jää. Haluiskohan joku tällaisen? 


Hoitamaton on kasvimaani enimmäkseen, joten olen sielläkin saamaton. Kauniit säät olisi, mutta kummasti saan päivät kulahtamaan.


Loputon olisi valituksen määrä, mutta näköalaton en kuitenkaan ole. Näköalani ovat itseasiassa loistavat.

Lätkin aurinkosuojaa palamattomaan naamaani ja vien valittamattoman Koirapojan aamupissalle. Surutonta päivää kaikille!

10 kommenttia:

  1. Oi miksi, miksi!!?? Miksi aina parhaat muuttuu toneiksi?? Lohduton olo on, synkkyys valtaa alaa, missään ei edes pala!!
    nimim. -Levoton

    VastaaPoista
  2. Koska et ole blogiTON, koiraTON, langaTON, kameraTON etkä kirjaTON, et ole ystäväTÖN - eli et siis ainakaan ihan pilkuTON ;)
    Ja ennen kaikkea, yksi niistä joka "väkisin" pyörii tonina elämässäsi, on se ärsyttävä, joka yrittää etsiä positiivista muiden elämästä, vaikkei sitä aina omastaan löytäisikään.

    Ollaan rauhassa toneja, silloin kun siltä tuntuu. Tai ei tunnu - jos on vaikka tunnoTON.

    VastaaPoista
  3. Neuloitko tuon huivin siis ihan valmiiksi saakka? Älä nyt ainakaan mene purkamaan kaunista huivia, kun olet nähnyt sen eteen ison vaivan. Ota huivi mukaan kesätapaamiseemme, niin pohditaan yhdessä, mitä tehtäisiin sille.

    VastaaPoista
  4. Kuten HPöllä jo tuolla totesi, niin ton voi olla positiivinenkin juttu.

    VastaaPoista
  5. Mä luulin, että Repun mummotettavien päiväkodissa on juoruttu Repusta, ja osoitettu mummotettavaa, että "ton mummo"... "on"...öö...vaikka ihan villi. ;)

    VastaaPoista
  6. Minäkin luulin possun lailla jonkun sanoneen ”ton mummo” 😄

    Mulla on vähän isi- kausi pitäisi tehdä asioita, mutta...

    VastaaPoista
  7. En minä itse tuota tonia sinänsä negatiiviseksi kokenut. Törmäsin vain niin usein tuohon ton-ruokaan, että jäi mieleen pyörimään. Olishan se voinut olla myös se tuon mummo, mutta ei ny ollut.
    Huivia en suinkaan tehnyt valmiiksi, olisko puolivälissä edes. Totesin vain, ettei ikinä valmistu, joten päättelin sen. Pingotan vielä ja katson, mitä tulee. Annan ehkä mummotettaville.

    VastaaPoista
  8. Hyvä suunnitelma kastella ja pingottaa. On varmasti ihan erinäköinen huivi sen jälkeen. Oman mummon neuloma huivi lapsenlapsille on paras mahdollinen loppusijoituspaikka.

    VastaaPoista
  9. Hop, hop kasvimaalle, sulla on hieno maa! Toisin kun meikäläisen äpäristö:)

    VastaaPoista
  10. Kasvimaan voi kuvat niin monesta kulmasta :)

    VastaaPoista

Mammuttimaiset kiitokset kommentistasi!
Aina on kiva, kun joku sanoo jotain, ilmaisee mielipiteensä, osoittaa käyneensä tälläkin tontilla.