lauantai 12. toukokuuta 2018

Se on aamu taas

erittäin kaunis aamu. Pitäisi ryhdistäytyä. Ei jaksa.


Eilen loppui viimeinen kurssi tältä keväältä. Kesän pidän kurssivapaata, vaikka taitaisin tarvita tiukkaa aikataulua, jotten valuisi tyhjyyteen. Kun kerran liikuin huudeilla (minua ärsyttää, kun ihmiset sanoo aina huudeilla- toisaalta moni muukin asia ärsyttää - eniten itse), kävin tarkistamassa seinämaalauksen tilanteen. Valmista oli.


Kettukin oli nyt elementissään.  Taitaa olla vielä talviturkissa.
Uusi puhelin ottaa kyllä kieltämättä laadukkaita kuvia.

Josko iskeytyisin vaihteeksi tuonne kaappien saloihin tai kävisin saastan kimppuun. Kauniit päivät pitäisi käyttää vain ulkoiluun, mutta jospa siisti sisätila piristäisi elämää.

Päätin valita itäisen reitin matkalle kohti Jäämerta. Kuljen lähinnä valtateitä. Maanantaina ohitin Porvoon ja eilen Loviisan. Nyt kävelen kohti Kotkaa. Tekisi mieli kääntyä takaisin ja valita uusi reitti, mutta toistaiseksi jatkan kuitenkin tällä tiellä.

ps. Näin ne tunnit kuluu. Kävin vähän blogeja lueskelemassa ja alkaa aamu olla ohi.

6 kommenttia:

  1. Kauniit seinämaalaukset olet kuvannut.
    Meilläkin aamu valkeni todella kauniina, taitaa tulla ihanan lämmin päivä:)

    VastaaPoista
  2. Miksen ole seinällä? Syrjintää, menen peiton alle itkemään....nyyh!

    Tod upea keli, annan periksi ja keitän kaffeet sekä siirryn parvekkeelle lukemaan Juurihoitoa.

    VastaaPoista
  3. Hieno seinämaalaus! Ei kai saisi kadehtia, mutta kadehdin silti, monestakin asiasta, mutta yksi mistä olen kateellinen: piirustus- ja maalaustaito! Tahtoisin niin osata piirtää ja maalata, kauniita kuvia, mutta kun en osaa.
    Ja niitä taitoja ei minun mielestä opi, jos ei pohjaa ole jo ole olemassa: kehittyä voi, jos on pohja mistä lähteä, mutta minulla sitä ei ole :D - ei minua tyydyttävää ;) (Vali vali vali...)

    Porvoon ja Loviisan kautta Jäämerelle on hieno reitti: ihania vanhoja rakennuksia kummassakin, pieniä herkullisia, houkuttelevia, tunnelmallisia kahviloita ja ravintoloita (eihän niissä pysähtyminen kai ole kiellettyä?) kummassakin ;)
    Jatka ihmeessä. Jos kuljet hissukseen tai teet mutkia, niin ehkä törmäät Myyntisirkkusiin jossain tuolla Saimaan rannoilla tai Savossa kuukauden päästä? :D

    VastaaPoista
  4. Huomenna nautitaan meidän päivästä ja unohdetaan kaikki muu. Ihanaa Äitienpäivää sinulle!

    VastaaPoista
  5. Kävelet kyllä aika uskomattomia määriä. Minä joudun taas siitepölyn vuoksi tällä hetkellä rajoittamaan ulkoilun vain pakollisiin. Harmittaa!

    VastaaPoista
  6. Onneksi kaupunki on muuttanut asennettaan noiden seinämaalausten ja graffittien suhteen. Löytyy tosi hienoja seiniä.
    Sudet ei ole nyt suosiossa, kettuja ja karhuja löytyy.
    Kävelymäärääni lisää autottomuus ja koirallisuus. Usein unohdun tuonne metsiin ja rannoille pitemmäksi aikaa kuin oli tarkoitus. Allergiat on kyllä kurjia. Olin eilen liikkeellä allergikon kanssa. Hänellä pillerit oli pelittäneet. Sen sijaan kampaajani syö vahvoja reseptilääkkeitä ja joutuu lisäämään annostustaan. On minulla tuuria, kun on lähinnä näitä iho-ongelmia.
    Kiitos Susanna.

    VastaaPoista

Mammuttimaiset kiitokset kommentistasi!
Aina on kiva, kun joku sanoo jotain, ilmaisee mielipiteensä, osoittaa käyneensä tälläkin tontilla.