tiistai 29. toukokuuta 2018

Kilpailu vietillä tai ilman


Se on kuulkaas kanssaeläjät niin, että kesäkuu on tuossa nurkan takana ja virallinen kesä alkaa, siis todellinen Suomen kesä ilman tällaisia viikkokausien helteitä. Ja kun on kesä, on myös kesäkisa. Perinteitä kunnioittaen tietenkin laihdutamme. Jokainen määrittää tavoitteensa ihan itse. Ne, jotka ei tavoitettaan saavuta, palkitsevat kortilla, kirjeellä tai paketilla ne, jotka saavuttavat. Jos siis haluaa palkinnon, kannattaa olla realistinen. - 500 g on pienin määrä, joka hyväksytään tavoitteeksi. Ja vastuu ilmoituksista on ilmoittajalla eli huijaaminenkin on mahdollista, mutta siihenhän ei kukaan tietenkään sorru. Jos kaikki saavuttavat tavoitteensa, tehdään rinki, jossa jokainen antaa yhden palkinnon ja saa yhden palkinnon.

Sitten on vielä määritettävä, milloin kesä loppuu, sillä viime vuoden kesä oli pitkä, koska se oli Possun kesä. Nyt on Repun kesä ja Repun kesä loppuu elokuun viimeisenä päivänä. (Possu ei valita!)  Syyskuussa alkaa Repun lempivuodenaika, syksy ja sitä ei pilata millään kilpailulla.

Nyt sitten ilmoittautumaan ja tavotteita peliin. Tein tuonne sivuun tavoitelistan. Jos haluatte listaan oman tavoitteenne, kertokaa. En toki ketään luvatta listaa, joten voitte rauhassa kommenteissa ilmoittaa tavoitteenne. Tavoitteet tarvitsen, jotta voin sitten palkintojen saajat ja lähettäjät erotella viimeisellä tuomiolla. Possu saa pienentää sitä 50 kilon määrää.

Ja koska minua ei mikään realismi vaivaa, otan tavoitteeksi 10 kiloa. Sehän on melkoista haipakkaa. Viikkoja on 14 eli kiloja pitäisi hävitä yli 700 g viikossa. Mutta se ei pelaa, joka pelkää. Ja minulla on tuolla jo pino kortteja odottamassa.

ps. Otin jääkaapista maitoa. Siellä oli vajaa makkarapaketti. Rakastan makkaraa. Pitäiskö nuo syödä heti aamupalaksi pois kiusaamasta.

15 kommenttia:

  1. Jätän väliin. En ole koskaan tietoisesti alkanut laihduttamaan enkä aloita nyttenkään. Painan sen mitä painan silloin kun painan. olen tyytyväinen siihen mitä on. Jos tolkusti joskus olen lihonut es linnakkeessa olen sen pois laihduttanut ilman mitään päätöksiä, ajan kanssa ja sitten kun paino on taas siedettävisssä lukemissa, olen unohtanut koko asian.
    Olen laihdutusvapaa yksilö. =)

    VastaaPoista
  2. Sus' hallitsee kaiken, mutta minä en.

    VastaaPoista
  3. En hallitse kaikkea mutta sen minkä hallitsen niin hallitsen hyvin. Pointti oli lähinnä että hirmu stressaavaa koko ajan jojoilla painonsa kanssa, miettiä jatkuvasti että pitää laihduttaa, pettyä kun se ei onnistu jne. Kierre se on tämäkin, siinä missä viina ja huumeet, tai peliautomaatti... .

    VastaaPoista
  4. Pöllö on rohkea, muttei yltiöpäinen. Lupaan yrittää pudottaa 5 kiloa.
    Loput tiedot saanee jäädä "salaisuudeksi"?
    Parempaan en pysty, koska kesäkuu menee herkutellessa :D (HAHAHAHAHAH)

    VastaaPoista
  5. Pariviikkoa sitten aloitin 5:2 dieetin.. siinä toivossa olen että laihdun edes hieman.

    VastaaPoista
  6. Hurraa! Tulen mukaan, uusi Projekti on aina paikallaan. Tavoitteeni on realistinen, 1-3 kg. Tavoite on näin venyvä, kun liha on heikko, vaikka tahto onkin luja. Kelpaisko siis tämä? Voidaan tietysti asettaa myös 2 kg tavoitteeksi, se olisi keskiarvo.

    VastaaPoista
  7. Ei kesällä pysty laihduttamaan. Helle ja jäätelö turvottavat. Eikä jaksa tehdä mitään. Erittäin huono ajankohta.
    No, 500 g oli vähimmäis. Possun vaaka ei oo niin tarkka, että pystyis grammoja mittailemaan. Sanotaan 1 kg, koska tavoitteeksi ei sopinu pysyä samassa. kesäkuun ekastako otetaan alkupaino?

    VastaaPoista
  8. Jätän väliin,koska en koe, että minulla olisi tarvetta laihduttaa, vaikka taidankin olla ns lihava laiha. Mutta yritän kannustaa sinua aina välillä, jotta saavuttaisit hurjan tavoitteesi.

    VastaaPoista
  9. Yhteenvetoa:

    Repu -10 kg
    Pöllö -5 kg
    Tuta -½ kg (eikös se ole vähän)
    Emäntä -2 kg
    Possu -1 kg

    Heikkouskoinen tai realisti voisi kuvitella, että Repu lähettelee syksyllä paljon postia, mutta ei nuolaista ennen kuin tipahtaa. Kiitos kaikille osallistujille.

    Ja kiitos Sagalle kannustuksesta. Se tulee varmaan tarpeen.

    Ja Sus', ilman muuta kunnioitan sitä, että tahdonvoimasi riittää. Laihdutus ei kuitenkaan ole se riippuvuuteni vain iltasyöminen, ei herkut, ei suklaa, ei edes punaviini vaan liikasyöminen. Ja koska en omin voimin kykene, tarvitsen julkista nöyryytystä. Näillä kiloilla ja vuosilla alan olla terveysriskien keskellä. Jatkuva painonnousu ei oikein toimi.

    Possu ja muutkin: alkupainon voi ottaa tässä kuun vaihteessa milloin vain. Minä otan tuon viime maanantain painon ja aion jatkossakin maanantaisin punnita. Voitte sitten seurata edistymistä ja jakaa mielipiteitä.

    Ja tässähän nyt tuli myös rikotuksi se suunnilleen ainoa uudenvuodenlupaukseni eli, että en tänä vuonna painosta puhu. Että näin tällä kertaa.

    VastaaPoista
  10. Tähän kilojen vaihtorinkiin lähden minäkin mukaan. Omani annan mieluusti, mutten tartte toisten takaisinpäin.Tavoite vähintään 3,5kg. ( Anonyymi Anne)

    VastaaPoista
  11. Tyhjennysharjoitukset meneillään :) Otan lähtöpainon huomenna, mutta jos sallinette, pidän sen omana tietonani ;) (Tai saatan mä sen Jagulaarille kertoa, jos muistan...)

    VastaaPoista
  12. Ei tarvitse tietenkään alku- eikä loppupainoja ilmoittaa. Tarvitaan vain tavoite alkukesästä ja loppukesästä ilmoitus onnistuiko

    Mukana siis
    Repu -10 kg
    Pöllö -5 kg
    AnonyymiAnne - 3,5 kg
    Emäntä -2 kg
    Possu -1 kg
    Tuta - 0,5 kg

    VastaaPoista
  13. Vieläkö tähän ehtii mukaan. Mä voisin lähteä ja tavoitella sellaista -5 kg pudotusta 😬

    VastaaPoista
  14. Possu aloittaa siis painolla 96. Tärkeintähän kisassa on hankkia ensin kunnon alkupaino ;)

    VastaaPoista
  15. Lisään Anne-Marin.
    Possulla on oikea asenne!

    VastaaPoista

Mammuttimaiset kiitokset kommentistasi!
Aina on kiva, kun joku sanoo jotain, ilmaisee mielipiteensä, osoittaa käyneensä tälläkin tontilla.