sunnuntai 13. toukokuuta 2018

Aina paistaa


Eilen tulikin sitten aika monta tuntia taas tarvottua. Lintujakin näkyi. Haarapääskyjäkin! Nyt on naama kauniin punainen kaikista suojakertoimista huolimatta, mutta kohta taas mennään ulkoiluttamaan Koirapoikaa ja ehkä tuota elektroniikkaakin. En ole mikään auringonpalvoja, enkä helteen rakastaja nahkani takia, mutta nyt on kyllä mukavaa pitkän nihkeän kauden jälkeen, kun aurinko paistaa. Jotenkin tuntuu, ettei viime kesä helteillä hellinyt, joten nyt en uskalla tuudittautua ajatukseen, että lämpimiä riittää. Lähinnä punnitsen kasvimaan ja yleisen liikehdinnän välillä, mutta enköhän onnistu survomaan molempia päivään. Kuntosali saa jäädä tältä päivältä. Sunnuntaikuvaa häiritsee tuo aurinko, mutta laitetaan silti.


Sunnuntai 13.5.2018 klo 8:00


Äitienpäivää kaikille kukkien kera!

3 kommenttia:

  1. Saat nyt toimia keinoemona eli sijaisena kun kerran pidät pojan lämpöisenä joten hyvää äitienpäivää=)
    Jos tuon su-kuvan kävisi ottamassa... .

    VastaaPoista
  2. Hyvää äitienpäivää!
    Minä en ole vielä pääskyjä nähnyt, vaikka kovasti olen yrittänyt niitä tiirailla. Minusta tuntuu, että pääskysiä on vuosi vuodelta vähemmän. Kun muutimme tänne liki 20 vuotta sitten pääskysiä oli melkein riesaksi asti, nyt tuntuu, ettei niitä täällä näy juuri koskaan, valitettavasti. Onneksi niitä kuitenkin siis jossain muualla vielä on.

    VastaaPoista
  3. Kiitos. Hyönteisethän vähenee, joten hyönteissyöjät myös. En ole pääskyjen tilannetta seurannut mmta kuin, että jossain niitä on, esim. tuossa koetilalla. Olisko karjanhoito apuna?

    VastaaPoista

Mammuttimaiset kiitokset kommentistasi!
Aina on kiva, kun joku sanoo jotain, ilmaisee mielipiteensä, osoittaa käyneensä tälläkin tontilla.