sunnuntai 22. lokakuuta 2017

Lopun alkua


Taloyhtiö vaihtoi netin ja tv:n toimittajaa ja nyt on aika ottaa entinen boksi pois ja laittaa uusi tilalle, jos siihen kykenen. Sitten odottelemaan, toimiiko uusi joskus ja näkyykö telkkaristakin vielä jotain.


Mutta ei hätää. Kauniita pakkasaamuja,


huurteisia maisemia


ja auringonpaistetta, joten voin vaikka ulkoilla, jos tekniikka pettää.




Taivaita kaikenlaisia on kuvattavaksi


ja bujoilunkin voin aloittaa. On nyt niin paksu kirja, että tuskin saan loppumaan vuoden loppuun mennessä.

Ja tuossa on uudet silmälasinikin. Tylsän huomaamattomat. Kun kävin hakemassa, jouduin jonottamaan ja ehdin sankavalikoimia tutkimaan. Olisihan siellä ollut vaikka mitä jännää. Vahinko tapahtui, kun annoin myyjän esitellä kaivelematta hyllyjä itse. Hän oli sellainen tyylikäs tyyppi, jolla oli selvästi käsitys huomaamattoman tyylikkäistä sangoista, vaikka yritin selittää, että räväkkää haluaisin. No näillä mennään ja enhän minä niitä itse näe, eikä kukaan muukaan huomaa. Outoa on se, että näen ulkona. Kun olen kaksi vuotta ollut koko ajan tummien lasien takana, olen ilahtunut kaikista väreistä ja kirkkaudesta. Ei enää koskaan itsestään tummuvia linssejä.

 

Jos hirveä tarve iskee, voin toki aina lainata kännyn kenttää ja saada läppärin pelittämään.

Mitäs luulette, onnistuuko vaihto ja milloin?

5 kommenttia:

  1. Onnistuu, ensi tai seur viikolla, riippuu missä suunnassa ne etenee. Hyvää bujoilua ja onnea uudesta näyllisestä elämästä;D

    VastaaPoista
  2. Nyt vain odottelen bujoilupäivityksiäsi. Minä en ole vielä lyönyt lukkoon, millä menetelmällä pysyn kartalla menoistani ensi vuonna.

    VastaaPoista
  3. Upeat 72 lintua sinulla bongattuna tänä vuonna. Reilut kaksi kuukautta aikaa. Luuletko ehtiväsi bongata loput 28 tänä vvuonna? Vai onko lähimailla vielä sellaisia lintuja, joita et ole nähnyt tänä vuonna?

    VastaaPoista

Mammuttimaiset kiitokset kommentistasi!
Aina on kiva, kun joku sanoo jotain, ilmaisee mielipiteensä, osoittaa käyneensä tälläkin tontilla.