keskiviikko 4. lokakuuta 2017

Mummoista mummoin



Taas on pakko avautua. Kävin hammaslääkärillä ja optikolla ja sain molemmissa paikoissa aivan uskomattoman hyvää palvelua. Kaikki olivat ylitsevuotavan ystävällisä. Ajattelin, että varmaan onnistuin tänään vaikuttamaan vaarattomalta herttaiselta mummolta. Mukavaa tuollainen ystävällisyys, olkapäälle taputtelu ja sujuva smooltook. Hammaslääkäri oli ihana tummempisävyinen nuori mies. Intialaista alkujuurta? Harmi, että minun on pakko pitää silmiä kiinni siinä tuolissa, kun pelkään niin sikana (possuna?).  Apunainen lohdutteli ja rauhoitteli koko ajan, kun näki, miten jännitän. Minä kyllä kättelyssä (HUOM! lääkärikin kätteli vaikka on flunssakausi - arvostan) heti kerroin, että olen kauhuissani, joten molemmat kyseli, onko kaikki hyvin. Toimenpide oli nopea ja tehokas (halkeaman paikkaus) ja täysin kivuton. Lääkärin jälkeen pääsin vielä suuhygienistin käsittelyyn. Eka näkemäni suuhygienisti, joten kerroin hänelle, että mahdollinen suuhygienistikauhuni riippuu nyt ihan vain hänestä. Ei  tullut kauhua, mutta tuli puhtaat hampaat. Ei ole ikinä noin hyvin purukalustoani putsattu.  Ekakertaa myös laaseroitiin hampaitani.

Optikko oli myös tosi kiva, rauhallinen. Ei ollut kiirettä eikä kärttyisyyttä. Sangat tosin on aika tylsät, kun valikoima oli kehno. Onneksi hintaa sentään tuli alesta huolimatta paljon. Kysyin, miksei ole mitään raflaavia metallisankoja. Valikoima kuulemma tulee keskitetysti, kun taas ennen saivat itse valita. Mutta enpähän minä itse niitä sankoja paljon katsele.

Eilen oli piristävä kirjoittajakurssi. Pitkään mietin menenkö, kun satoi kaatamalla ja tuuli niin, ettei sateenvarjosta ollut kuin haittaa. Ja flunssaakin pukkaa. Mutta olin tyytyväinen, kun menin. Suurin osa porukasta oli kurssilla viime vuodenkin, joten ollaan ikäänkuin tuttuja.

Nyt pitää mennä taas flunssaa tappamaan - miksi käsketään hoitaa tautia. Eikös siitä ole tarkoitus päästä eroon?

4 kommenttia:

  1. Minäkään en haluaisi tätä hoitaa vaan haluaisin kuristaa tämän hengiltä. Tämän flunssan. Aaaarrrrggggghhhhh.....

    VastaaPoista
  2. Viettäkää kaksi pv kotona. Älkää liikkuko. Juokaa valinnan mukaan rommia. viskiä, kirkasta viinaa. likööriä ene,,äm.punkkua reilusti. Saunokaa mutta älkää menkö pihalle, parvekkeele tms vilvoittelemaan.
    Hikoilkaa. Jos tauti ei kuole, te olette läjempänä, tämän jälkeen olo on niin rento jotta kolome päivee veepeetä. maatkaa. =) molemmille

    VastaaPoista
  3. Onpa mukava lukea, että selvisit kahdesta paikasta pienin, lähinnä kukkaroa koskevin kivuin. Terveytä ja kirjoittamisen iloa!

    VastaaPoista
  4. Kiitos Sus neuvoista. Yritän noudattaa, mutta olosuhteet panee hanttiin.

    VastaaPoista

Mammuttimaiset kiitokset kommentistasi!
Aina on kiva, kun joku sanoo jotain, ilmaisee mielipiteensä, osoittaa käyneensä tälläkin tontilla.