tiistai 12. joulukuuta 2017

Ihana tohtorinna


Pakko taas kehua julkista terveydenhuoltoa. Oli tosi mukava lääkäri eilen. Jos miinusta halutaan antaa, ei kaikista ongelmista voitu virallisesti keskustella, kun piti pysyä siinä aiheessa, minkä ekana sanoin aikaa tilatessani. Mutta epävirallisesti hän vastasi kaikkiin kysymyksiin. Mitään kiirettä ei ollut. Olen todella vaikuttunut näistä terveyskeskuskäynneistä, joita on kohdalleni osunut. Lopputulos oli kyllä ihan sama kuin työterveydessäkin. Ei minussa mitään vikaa ole. Sain käskyn lisätä liikuntaa, pitentää kävelylenkkejä, käydä kuntosalilla ja uimassa ja etenkin muistaa venytellä. Mutta ihana lääkäri, niin ihana, että lupasin ryhdistäytyä.


Kävin sitten eilen pitkällä lenkillä, kun oli kiva sää. Ja kuvasin lätäköitä, kun niitä on.


Kuvasin lätäköiden valoisaa puolta



ja pimeää puolta, josta tulee tietenkin mieleen Star Wars. Täytyy myöntää, että kunnioitan Lucasin outoa ideaa, että ensin tehdään keskimmäiset kolme osaa. Mutta on niitä kiva katsoa aikajärjestyksessäkin.


Päivät ovat lyhyitä ja valoa vähän, mutta postinkantajien päivä on pitkä. Aurinko oli jo laskenut, kun posti tuli.


ja toi tosi kauniin kortin. Kiitos Possu, että tällaiselle joulun ankeuttajallekin laitoit kortin. Vaikka itse en joulukortteja lähetäkään, otan kyllä niitä ilolla vastaan.

Nyt on ulkona valoisampaa, kun maa on valkoinen. Räntää rätkii. Kohta vettä. Pitänee viedä Koirapoika mieluummin räntä- kuin vesisateeseen.

4 kommenttia:

  1. Kolmas kuva mun suosikki<3

    Star warsit tehtiin tuossa oudossa järjestyksessä siksi että Luccas oli sitä mieltä että 70-luvun tekniikalla ei voi tehdä kaikkia niitä jutuja mitä se haluaa niihin ekoihin kolmeen leffan tai sit ne olisi maksanut ihan älyttömästi, ei siihen sen kummempaa syytä ole. Lucas kuuluu näihin verne-tyyppisiin visionääreihin eli näki sen tekniikan kehittyvän ja siksi päätti että ne muut osat voidaan tehdä myöhemmin. Näin olen itseni antanut ymmärtää vaikka en mikään fani olekaan, tosin ihan hyviä leffoja.
    Mulle on kertynyt matkan varrella ihan älytön läjä kaikenlaista näppituntuma-tietoa ja kun pidempikestoinen muisti vielä toimii niin sieltä sitten pulpahtelee ajoittain näitä juttuja vaikka lähdekoodia muistakaan;D
    Kuulun ankeuttajiin, toisn tänä vuonna olen vähän antanut periksi ja ajautunut yleiseen virtaan, on kalenteri, on hyasintti, joulukoristetta, es yhtä kirkasta kimalluspalloa vielä harkitsen, saattaa olla liikaa;)
    Pikkukinkun hommaan, pakkasessa on lanttulaatikko, siinä mun joulueväät, tosin naapuri toimittaa aina joululautasen. Ai niin on mulla siellä pakkasessa lohifileitä! Kyllä nyt Sus' heitäytyy ylen jouluiseksi, onneksi on kuusi valoineen pihassa ettei siihen tarvi hurahtaa;DD

    VastaaPoista
  2. Mäkin veikkaan että tän luukun kirja on Star wars. Tulipas kortti äkkiä perille!T. Possu

    VastaaPoista
  3. Kiva kuulla, että sait hyvää palvelua terveyskeskuksessa ja ennenkaikkea, että sait terveen paperit.

    VastaaPoista
  4. Tekniikasta huolimatta nämä uusimmat häviävät alkuperäisille.
    Susanna: Minä saan aina terveen paperit, mikä on toki mukavaa, mutta tunnen itseni hölmöksi, kun olen kuvitellut olevani jotenkin sairas :)

    VastaaPoista

Mammuttimaiset kiitokset kommentistasi!
Aina on kiva, kun joku sanoo jotain, ilmaisee mielipiteensä, osoittaa käyneensä tälläkin tontilla.