keskiviikko 6. joulukuuta 2017

Hyvää 100 vuotta


Koirapoika siis sairastaa ja minullakin on jotain outoa tunnetta päässä, joten kotona pysytään ja hyvin pienesti lenkkeillään. Eilen jätin kirjoittajakurssin vika kerran väliin, kun en uskaltanut lähteä pitkälle. Että näin me juhlitaan. Aurinko paistaa, lunta on aavistus.

9 kommenttia:

  1. Ei kiva :( Toivottavasti se-mikä-se-nyt-onkaan lähtee teiltä kummaltakin nopeasti pois.
    Onneksi tänään on pyhä, eikä tarvitse tehdä mitään.
    Vaikka jotkut joutuu, enkä minä pidä siitä yhtään. Minusta kaupat yms. saisi olla tänään kiinni - kukaan ei kuole nälkään siksi, että kaupat olisi yhden päivän suljettuina. Sairaalat, poliisit ja pelastuslaitos ja sen sellaiset on eri asia - ruokakauppoja en laske pelastuslaitosten piiriin.

    Hyvää itsepäisyyspäivää tästä avautumisesta ja teidän huonosta olosta huolimatta - koettakaa te toeta! Parantavia ajatuksia teille lähetän!

    VastaaPoista
  2. Samaa mieltä olin kaupoista kunnes tänään menin hakemaan paketin parasta jauhelihaa tuosta lähikaupasta. Koirapojan pitäisi saada nestettä sisäänsä, mutta ei suostu tietenkään juomaan. Kotielli antoi vinkin, että kun keittää jauhelihaa vedessä, niin koira syö sen liemineen päivineen. Hyvin uppos vaikka laitoin ripulilääkkeen samaan. Nyt odotellaan, että pysyy sisällä. Mennään taas lenkille ja annan uuden satsin. Vähän kerrallaan, jotta neste ehtii imeytyä. Tuleepahan lenkkeiltyä.

    VastaaPoista
  3. Itse olen samaa mieltäkuin Pöllö noista aukioloajoista, vaikka tunnustankin hyödyntäneeni pyhäaukioloaikoja ihan kiitettavasti.

    Hyvää itsenäisyyspäivää sinne ja koirapojalle pikaista paranemista!

    VastaaPoista
  4. Toivon pikaista paranemista sinulle ja koirapojalle!
    Olen samaa mieltä, kuin edellisetkin kommentoijat, kauppojen aukiolosta tänään ja yleensäkin pyhäpäivinä. Mutta kun ne nyt kerran auki ovat (Jumbon cittari mainostaa olevansa tänään auki klo 7- 23!), täytyy siellä käydä, etteivät työntekijät siellä tyhjänpanttina päivystä. Mies ja tytär lähtivät juuri Saleen ostamaan illan juhlamenyyn tarvikkeita.
    Hyvää Suomen 100- vuotissynttäriä!

    VastaaPoista
  5. Kommppaan kaikkia edellisiä.
    Koirapojalle: -viuviuuuuhauhauvuh...vuh=) *nuoleenaamaajaturkkia*

    VastaaPoista
  6. Hyvää itsenäisyyspäivää ja terveyttä teille molemmille!

    VastaaPoista
  7. Paranemisia teille! Hyvää Itsenäisyyspäivää sinulle <3

    VastaaPoista
  8. Mikä koirapoikaan on iskeny?
    Possukin hyödynsi kauppaa, kerta oli auki. Sai ostettua joululahjan kummipojalle. Possu hyödynsi myös kylpylää, ja kävi uimassa, kerta sekin oli auki. Yöostoksille tuskin silti tulee lähdettyä, vaikka jotkut kaupat onkin jo yötä päivää auki.

    VastaaPoista
  9. Kiitokset toivotuksista.
    Koirapojalla joku mahaongelma. Parempi tänään, mutta aika vaisu edelleen. Ulkona piristyy.

    VastaaPoista

Mammuttimaiset kiitokset kommentistasi!
Aina on kiva, kun joku sanoo jotain, ilmaisee mielipiteensä, osoittaa käyneensä tälläkin tontilla.