lauantai 2. joulukuuta 2017

Luukku 2


Ihan oikein arvasitte, ei jaksanut Jääluu olla kiltisti. Hopeaturkki oli tinkimätön kasvattaja. Kun kerran oli sovittu, että leikkipuistokäynti vaati koko päivän kiltteyttä, ei leikkipuistoon voitu nyt mennä. Niinpä edessä oli tylsä päivä historian parissa.  Hiukan tylsyyttä hälvensivät vanhan kultakaivoksen tunnelit. Kultakausi oli ollut 1800-luvun merkittävimpiä ajanjaksoja, joten käynti kultakaivosmuseossa kuului jokaisen turistin ohjelmaan ja Hopeaturkki oli turisti sydänjuuriaan myöten. Pitkähammas ja Jääluu kolusivat tunneleita samalla, kun Hopeaturkki esitelmöi kullankaivajien oloista ja mutisi turkkien likaantumisesta pölyisissä kaivoksissa.

13 kommenttia:

  1. Olettaen että Saga on taas oikeassa niin modofioipa kalenteria niin että piilotat kommentit niin eetei ne näy joten voi edes arvailla? En tosin taaskaan olisi arvannut mutta olisipa kiva hetken kääkletää ja arpoa;D

    VastaaPoista
  2. Ei ollut Sags oikeassa. Kannattaa heittää arvauksia niin pitkään kunnes olen käynyt kuittaamassa oikean. Tämä voi ollakin hankalampi. Tai sitten ei.

    VastaaPoista
  3. Vastaukset
    1. Possulle piste. Ei se ollutkaan vaikea :-)

      Poista
  4. Mä en ala, taas myöhästyin ja olisin tällä kertaa tiennyt 😄.

    Mut ennen kaikkea tuota tarinaa on ihana lukea!

    VastaaPoista
  5. Jepjep...mutta tämä poistaisi myös tuon toisen ongelman minkä demokratia ;D aiheutti: eli aukeaisi keskiyöllä, kaikki voisivat arvuutella ja illalla paljastaisit vastauksen? Näin voisi tulla useampi oikea vastaus? (miksi nämä hyvät ideat tulee vasta sitten kun peli on jo alkanut, muuttele tässä nyt sääntöjä=) Kunhan ideoin, jos sitten ensi vuonna...

    VastaaPoista
  6. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  7. Aina ei voi voittaa, ei edes joka kerta. Mutta palkintoja on luvassa muitakin kuin voittajalla, joten osallistuminen kannattaa.
    Edelliset on auenneet puoliltaöin, joten iltauniset koki sen epäreiluksi. Lisäksi osa sinnitteli hereillä puoleen yöhön ihan vain päästäkseen ekaksi. Erot oli silloin sekunneissa. Eka voittaa joka tapauksessa.
    Voin kyllä viivästyttää oikean vastauksen ilmoittamista, jotta pääsette kaivelemaan kaikkia sanoja.
    Syön tässä aamupalaksi possupataa ;) Mammuti ja Modoc kävivät juuri kuvauksissa, kun on lunta. Ensi vuotta ajatellen. Tämä vuosihan on ollut jo pitkään valmis.

    VastaaPoista
  8. Naapuri olis saanut aloittaa poraamisen aikaisemmin, niin minäkin olisin ehkä ollut ajoissa hereillä :)

    Onnea Possu!

    VastaaPoista
  9. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  10. Hyvä Possu! Onnittelut tietämyksestäsi! Mä tunnuntan rehelllisesti: EN EHDI koska elämä... ENKÄ TIEDÄ koska... hmm... en vaan tiedä.

    VastaaPoista

Mammuttimaiset kiitokset kommentistasi!
Aina on kiva, kun joku sanoo jotain, ilmaisee mielipiteensä, osoittaa käyneensä tälläkin tontilla.