maanantai 4. joulukuuta 2017

Luukku 4


Maanantaiaamuna Hopeaturkki heräsi varhain ja vaelsi yksin rantaan. Hotellin vieressä virtasi syvä joki, joka aiheutti huolta ja murhetta. Jääluu oli niin villi ja aikaansaapa, että koko ajan sai pelätä, mihin se pyyhältäisi. Hopeaturkki tuijotti kuvaansa joen pinnasta ja mietti, mihin matka jatkuisi. Olihan lomailu mukavaa, mutta myös rasittavaa, kun koko ajan piti tehdä jotain. Onneksi Jääluu ja Pitkähammas olivat aamu-unisia ja Hopeaturkille jäi nämä rauhaisat aamuhetket. Juuri kun Hopeaturkki ajatteli rauhaisia aamuja, takaa kuului innostunut huuto: "Arvaa, mihin nyt lähdetään?". Jääluuhan se sieltä juoksi. Hopeaturkki kääntyi huokaisten ja kysyi: "No mihin siis tänään?"

Tilanne: Saga 2, Possu 1, Sus' 1

10 kommenttia:

  1. Komppaan Sagaa. Ilmestyskirja. nyt! on vaikuttavin elokuva mitä olen koskaan nähnyt, olin kuustoista, valhettelin olevani 18 ja pääsin sisään. uuuh, iik, hui, ja wau!! Sota iskostui tajuntaani hämärimpänä asiana mitä ihmiset toisilleen voi tehdä, julmuus asuu meissä kun pintaa raapaisee. My lai! I rest my case.
    Luin tuon Belgian siirtomaa -episodin myöhemmin, aikuisiällä vaan Coppolan versio Brandoineen oli jotain järkyttävän paljastavaa.
    p.s. Voitin yhden erän, se riittää mulle eli annan kaikille muille mahdollisuuden pistesaaliin keräämiseen, olkaa ahkeria ja viksuja!!

    VastaaPoista
  2. Ja taas nukuin - päikkärit - onneni ohi :) Ei kun tein ruokaa. Eikä Timo Sandbergin Pöllön huuto taida saada tässä sarjassa edes lohdutuspalkintoa ;) ;)

    Yritys hyvä kymmenen!

    VastaaPoista
  3. Om siinä Pöllö!! just selittää omassa blogissaan kuinka on nykyään kädetön ruoanlaitossa ja samantien käyttää ruoanlaittoa syynä siihen että ei päässyt vastaamaan!! Senkin ovelus, taidatkin olla Shhhkettu etkä mikään pöllö....;DD

    VastaaPoista
  4. Saga oli oikeassa. Sus' voi jatkaa yrittämistä vaikka tuo selitys "en haluakaan" on ihan yhtä hyvä kuin päikkärit ja ruokailut. Tuleehan tässä enemmän hajontaa, kun nämä aukeavat eri aikaan. Possu on ollut aika pro noissa keskiöissä (keskiöissä? keskiöissä?)

    VastaaPoista
  5. Kukaan, ei edes Repu!!?? viitsinyt sanoa että sekoitan Syvän joen Pimeyden sydänmeen?? Olen hämmästynyt. Syvä joki -leffa on niin ällöttävä että en ikinä katso sitä uudestaan, kirjana voisi lukea.
    ja mitäs mun kilpailunkunniasta kiistelette, oikeasti halusin vain yhden erän sillä googlen aikakaudella ei tarvitse kuin etsiä tekstistä jokin kirjan nimenomainen nimi ja etsiä se. Töitä hullu tekee, viisas pääsee vähemmällä.
    ;D

    VastaaPoista
  6. Possu on yleensä illalla (yöllä?) koneella. Päivällä harvemmin.

    VastaaPoista
  7. Just hoksasin, että vuorokausi on vaihtunut. Mutta eihän se luukku tietenkään keskiyöllä aukea ;)

    VastaaPoista
  8. Ääh...Pöllö jäi siis kiinni.... Onko salaatin tekeminen ruuan laittoa?

    VastaaPoista

Mammuttimaiset kiitokset kommentistasi!
Aina on kiva, kun joku sanoo jotain, ilmaisee mielipiteensä, osoittaa käyneensä tälläkin tontilla.