torstai 7. joulukuuta 2017

Asiatonta


Taas jäi unet suht vähiin, kun heräsin aikaisin vaikka valvoin myöhään. Mutta ei nyt pahemmin uuvuta.


Kovin paljon ei ole lunta, mutta ihan kiva pikkupakkanen oli aamulla. Koirapojalla ei ole kiire lenkeille. Se vain nukkuu. Piristyy kyllä ulkona, mutta ei ole vielä ihan kunnossa. Onneksi sentään parempaan päin menossa. Ei se hirveän sairas ollutkaan.


Hieno auringonnousu oli. Ajattelin jo myrskyn nousevan, mutta nyt on harmaata ja tyyntä. Kait se luvattu vesisade ja tuuli kohta tulee. Jos kävisin lenkillä sitä ennen ja sitten taas hautautuisin neulomaan ja katsomaan StarWarseja. Ensi viikolla on vaihteeksi ensi ilta, joten voisin kerrata edelliset osat, kun en niitä osaa vielä ulkoa.


Joulupukki oli laittanut postia. Avaamme paketit aattona kuten kuuluu. Kiitos.

4 kommenttia:

  1. Uni lääkkeistä paras, vesi tekee myös hyvää. Ja jos lenkillä piristyy ja sit jatkaa uniaan niin ei liene vaarallista kipeys tämä.
    Olipas jouluinen kortti;DDDD

    VastaaPoista
  2. Minä olen tänään ollut joulupukin apulaisena paketointihommissa. Avustajani lähti juuri hakemaan postista lisää paketoitavaa. Kun hän tulee takaisin, on päiväkahvin aka. Lahjat täytyy saada paketoitua ennenkuin lapset tulevat koulusta.

    VastaaPoista
  3. Laskin joutessani Norsut pääkuvassa, sain 24. susia juoksee tällä hetkellä 38 pesässä, sullahan oli jotain satakunta efelanttia? Pöllöjä nelisensataa, on tässä matkaa.... .
    Miksi ei aukea päivän luukku, taidatte vihdoinkin, ilta-ihmiset, saada edun, Sus' on kohta pois kuvioista, vielä ootan kolmen ikkunan. Täällähän ei siis tarvi kokoajan roikkua, ainoastaan kolmen tunnin välein tsekata joko on auennut... . Tai siis katsoa oma sivu jolla näkee otsikon ilmestyneen.

    Alkuluvun 17 verran päiviä jouluun, alkuluvut on ihmiskunnan perusmatematiikkaa!! 1,2, 3, 5, 7, 11, 13, 17, 19...mikä on kaava? Kuinka alkuluku määritellään?
    Nopein vastaaja saa potkun perseelle koska ei ollut nopeampi=)

    VastaaPoista
  4. Minä en vielä aloita paketointia. Pitäisi ensin saada valmiiksi paketoitavaa ;)
    Norsuja on useampi sata. En ole enää aikoihin niitä keräillyt, kun joka paikka on silkkaa norsua. Mammutteja, jos näen, nii sitten. Tippuu noita norsujakin tänne sieltä sun täältä.

    VastaaPoista

Mammuttimaiset kiitokset kommentistasi!
Aina on kiva, kun joku sanoo jotain, ilmaisee mielipiteensä, osoittaa käyneensä tälläkin tontilla.