maanantai 4. joulukuuta 2017

Unia


ei riittänyt kuin muutamaksi tunniksi, joten nyt on ihan toisaikainen olo. 
Jätän vaihteeksi espanjan välistä. En nyt vain jaksa. Iltapäivällä mummoilen. Periaatteessahan harrastukset on vapaaehtoisia, mutta silti huono omatunto nakertaa oloa. Nyt ihan suosiolla päätän, että vasta tammikuun lopulla on espanjan kurssin vuoro. Ensi viikolla olisi viimeinen kerta, mutta minulla on lääkäriaika ja kevään ekan kerran aikaan en ole paikalla.


Kävin iltana muutamana kuuntelemassa kuorolaulua. Aina se on mukavaa. 

Kun päätin luistaa espanjasta, päätin unohtaa kaikki hyvät päätökset koko täksi vuodeksi. Käännän suunnitelmat jo kohti ensi vuotta. Kohta pääsen tekemään yhteenvedon tästä ensimmäisestä eläkevuodesta. Tällä hetkellä tuntuu, että paljon olisi petraamisen varaa, mutta luulen sen menevän aika pitkälle väsymyksen piikkiin.

Koirapoika tuli sanomaan, että ulos pitäisi päästä. Teen pikalenkin ja menen nukkumaan ennenkuin vaivun synkkyyteen.

6 kommenttia:

  1. Täysikuu vaikuttaa, ettei saa unta.

    VastaaPoista
  2. Skippaatko 40 päivän liikuntahaasteesikin, vai mikä se oli? Sinulle tekee varmasti hyvää ottaa välillä rennommin.
    Minä lähetin lapset ysiksi kouluun ja menin takaisin vällyn alle. Vaille 10 heräsin, kun siivooja tuli. Ottaa aivoo, kun jäi hyvät unet kesken. Mutta saanpahan ainakkin puhtaan kodin.

    VastaaPoista
  3. Nukahdin eilen tod väsyneenä kasin pintaan, tuumasin että nyt menee ainakin neljään asti että herään, paskanliekki, yhdeltä ylös ja pää toimii kuin höyryveturin pannu. Toisaalta kun on eläkkeellä eikä oikeasti tarvitse välittää yhteiskunnan oravanpyörärytmistä niin se ja sama. Siitä oli se hyöty että sain hoidettua osan asioista heti aamusta, loput on hoidettu just nyt tähän mennessä ja loppupäuivä otethaan kuppia, tavathaan kavereita, soitethaan kitharaa ja ollaan kuin ne kuuluisat Ellun kanat. Kukahan se Ellu muuten on, tunteeko joku?.... =)

    VastaaPoista
  4. Kuuhulluuskos se onkin unettoman syynä. Menin sitten kuitenkin espanjan tunnille, kun niin vaivasi. Enkä minä toki jätä 40 päivää kesken, mutten tee enää loppu vuotena mitään parannuksia.
    Miniäni on Ellu, muttei sillä kanoja ole.

    VastaaPoista
  5. Täälläkin nukuttiin viime tönä aika heikosti. Onkos tuo kuva Temppeliaukion kirkosta, siellä taitanee olla melkoinen akustiikka. Itse olen vain pyörähtänyt siellä muutaman kerran sisällä.

    VastaaPoista
  6. Temppeliaukion kirkkohan se. Hyvin kuului.

    VastaaPoista

Mammuttimaiset kiitokset kommentistasi!
Aina on kiva, kun joku sanoo jotain, ilmaisee mielipiteensä, osoittaa käyneensä tälläkin tontilla.