keskiviikko 13. joulukuuta 2017

Joulu syöksyy päälle


Kortteja alkaa tippua tiheään, joten aika varmaan alkaisi olla paketoida jotain. En kyllä ota (en yleensäkään ole ottanut) mitään stressiä lahjoista muuten kuin, että sukkia haluaisin saada valmiiksi. Mutta jos en saa, niin antaa olla. Pienemmälle mummotettavalle pitää jotain ostaa, mutta eiköhän vanhemmilta saa siitä tietoa. Isompi mummotettava alkaa olla jo helppo tapaus. Koirapojallekin pitänee jotain hankkia. Mutta muuten en viitsi käyttää rahaa ostellakseni jotain. Ifolorille olen kyllä syytänyt euron, jos toisenkin. Näitä vakiojuttuja. Ja riisiä täytynee ostaa. Ainoa pakollinen jouluruoka, riisipuuro. Mummotettavien luokse mennään tänävuonna jakamaan lahjat ja syömään. 


Mukavasti eilen satoi sitten vain märkää lunta. Mäntyjen oksia pamahteli urakalla maahan tykyn voimasta. Koirapoika säikkyi niitä äkillisiäpamauksia.


Minähän tykkään lumesta, mutta eilen ei tuossa loskassa kahlaaminen innostanut. Nyt siellä lienee liukasta, kun on vähän miinuksella. Mutta Koirapoika on sitä mieltä, että ulos pitäisi mennä, joten eiköhän tästä.


Nautitaan tästä lumisesta loppukesästä. Kohtahan tämä Possun kesä loppuu ja päästään hetkeksi talveen kunnes taas alkaa kesä.

4 kommenttia:

  1. Tuo yläkuvan vas puoleinen sinertävä valo, mikä lienee sen lähde?
    Joulu kohisee kohti ja sit onkin jo uusi vuosi ja kun nämä turhat juhlat on juhlittu päästään asiaan eli mun synttäreihin, tasan kuukausi!!! Bileet!!! :D
    Oli uutinen että rantarata on poikki kun tykky kaatoi puita, en ymmärrä kun sitä rataa väsätään että miksi edes jätetään niitä puita pystyyn niin lähelle?
    Intouduin eilen ja olin Working class hero, tein lumityöt kahdesti!! Vuokraisäntä vielä yhdet eli kyllä tuli snögää!!

    VastaaPoista
  2. Siellä on sairaala, joka kohta puretaan, jotta saadaan lisää asukkaita, joille ei sitten ole sairaalaa.

    VastaaPoista
  3. Meilläpäin oli eilen sähköt poikki. Ei kylläkään meillä. Ei oltu kyllä kotonakaan. Sähkökatko on aina kurja juttu, kun kaikki sähköllätoimivat kellot sekoaa. Sitten niitä pitää kiertää laittamassa oikeaan aikaan.
    Tänään lähdetään ostoksille Kärkkäiselle. Toivottavasti siellä ei ole ihan älyttömästi kanssaostelijoita.
    Lauantaina nähdään! Olethan tulossa?

    VastaaPoista
  4. Kyllä on tarkoitus tulla lauantaina.

    VastaaPoista

Mammuttimaiset kiitokset kommentistasi!
Aina on kiva, kun joku sanoo jotain, ilmaisee mielipiteensä, osoittaa käyneensä tälläkin tontilla.