torstai 28. joulukuuta 2017

Laiskottelua


Loppuvuosi menee kivasti itsestään, ilman ponnistuksia, laiskotellen. Etten vallan maatuisi paikalleni, vein Koirapojan lenkille, kun vielä ei ole täällä räiske alkanut. Pitää kuitenkin jo tänään varmistaa, milloin päästään evakkoon. On kuulemma tuossa muutaman kilometrin päässä jo koirat paniikissa. Pitää myös miettiä, joko uuden vuoden päivänä uskaltaisi tulla takaisin. Satunnaisten räjäytysten kanssa pärjätään, mutta se aaton räiske on liikaa.


Nyt on hyvä lätäkkökuvien aika, vettä joka paikka täynnä.
Ja kun ei ole mitään asiaa tai järkevää sanottavaa, taidan ottaa jonkin neuleen.
Uutisissa sanotaan, että eläkeläiset elää leveästi, lisäävät kulutustaan koko ajan. Minun pitänee huonontaa tilastoja.

6 kommenttia:

  1. Minä tunsin tänään eläväni leveästi, kuten köyhän eläkeläisen kuuluu. Istuin kahvilassa kahden alaikäisen ja yhden aikuisen lapseni kanssa. Kaikkien neljän syömiset ja juomiset maksoin minä.
    Minä en ole vielä kuullut yhtään pamausta. Jotenkin tuntuu, että nykyisin ei paukutella ennakkoon ja jälkikäteen niin paljon, kuin joskus aiemmin. Koirapoika on varmaan erimieltä.

    VastaaPoista
  2. Onko teillä jo paukuttelu alkanut? Voi sanonko mä mihin ne voisi ne rakettinsa mennä ampumaan... olen niin kiukkuinen.
    Siis oikeasti olen kiukkuinen koko rakettien ampumisesta, vaikkei meillä eläimiä olekaan, mutta minusta se on ihan turhanpäiväistä homma kaiken kaikkiaan.
    Meillä on onneksi loppunut se etukäteen paukuttelu; viime vuonna ensimmäiset raketit ammuttiin tasan silloin kun oli lupa ja viimeiset ammuttiin kun aika tuli täyteen.
    Yleensä on vielä seuraavana päivänä kuulunut yksittäisiä pamauksia, mutta viime vuonna ei kuulunut YHTÄÄN pamausta sen jälkeen, kun aika täyttyi.

    VastaaPoista
  3. Jos et pääse evakkoon niin koirille ja kissoille saa eläinlääkäristä muutaman diapamin ihan sillä että on uusi vuosi, samaa lääkettä kuin ihmisillekin paitsi annoskoot pienempiä. Täytyy myöntää että on alkanut vanhemmiten ärsyttää paukutteluun kuluva rahamäärä, varsinkin virallisissa tilaisuuksissa, mieluummin sellainen lyhyt ja näyttävä kuin normi rupunen ja pitkä.
    Huvitti tuo uutinen, tosin eihän minua mihinkää tilastoihin saa kuin pahnanpohjimmaiseksi kun ole ollut laiskaakin laiskempi. Rahan suhteen.

    VastaaPoista
  4. On meilläkin paukuttelu vähentynyt. Parhaimmillaan kesti pari viikkoa, nyt vain muutaman päivän ja silloinkin satunnaisesti. Onhan tässä ollut niitä lääkittyjäkin uusia vuosia, mutta eivät ole kivoja. Pitäisi ihan tajuttomaksi lääkitä koira ennenkuin auttaa. Lievemmällä lääkityksellä pelko vähenee mutta ei kokonaan katoa ja koira on kuitenkin ihan sekaisin. Jos ne ajat pitäisi, voisi koiran ulkoiluttaa ajoissa ja laittaa nukkumaan lääkehumalassa yöksi ja viedä pökkeröinen koira taas aamulla ulos. Mutta näin on parempi. On ihana, kun on ihminen, joka ottaa meidät turvaan.

    VastaaPoista
  5. Semmonen raketti ois kiva, mikä näyttäis hienolta, mutta mikä ei paukkuis. Possukaan ei tykkää paukkeesta.

    VastaaPoista
  6. Lasereita jo käytetään jossain.

    VastaaPoista

Mammuttimaiset kiitokset kommentistasi!
Aina on kiva, kun joku sanoo jotain, ilmaisee mielipiteensä, osoittaa käyneensä tälläkin tontilla.