maanantai 11. joulukuuta 2017

Miten niin ei muka ole maanantai?


Onpas jännä, kun on maanantaiolo. Yleensähän näin eläkkeellä joutuu ihan ajattelemaan, mikä viikonpäivä on, mutta nyt jouduin miettimään, että onko maanantai, kun olemus tuntuu maanantailta. Ja onhan se. Onko siis elimistöni ykskaks oppinut taas viikkorytmin?

Tässä on jo pitempään ollut vähän kärsimätön olo, kun eka eläkevuosi lähenee loppuaan. Haluaisin tehdä yhteenvedon vuodesta ja ennen kaikkea suunnitelman uudella, suunnitelman niiden virheiden korjaamiseksi, joita tähän ekaan liittyy. Mutta täytyy malttaa mieli ja vielä vain neuloa.

Haluaisko joku ruveta mulle persoonatreenaajaksi? Pitäsi päästä ylös ja alas - kunto ylös, paino alas.

Tänään olisi viimeinen espanjan tunti, mutta on myös lääkäriaika, joten ilmoitin ajoissa, etten pääse tänään, enkä varmaan kevään ekallekaan. Pitäisi ehtiä vartissa valittaa kaikki vaivat sille tohtorille, kirjoitin jopa puutelistan, jos sitten muistaisin. Tuolla terveyskeskuksessa jokainen käynti maksaa ja lisäksi aikoja saa huonosti, joten ajattelin satsata kaiken tähän yhteen kertaan. Eikä ole harmainta aavistustakaan, millainen ihminen siellä on. Yritän asennoitua niin, että olen ystävällinen mutta jämäkkä riippumatta vastaanotosta.

Koirapoika tuli tuohon norkoomaan, että lenkille, joten eiköhän me mennä.

4 kommenttia:

  1. Personal trainer tuli siis norkoomaan että lenkille=)
    Mä voin asian eteen tehdä sen verran että keväällä kun mahdollinen talvi on mahdollisesti ohi ja aloitan pyöräilyn, alan ilmoittelemaan minäkin painoani, sykkeitä ja muita tietoja jotka kertovat kuntoni ampaisemista taivaalle ja painon putoamisesta ja osan läskin muutumisesta lihaksiksi.
    Onko se sitten vertaistukea vai -kettuilua, sen saa ihan jokainen tykönänsä päättää=)
    Ei muuta kuin Kolmas Nainen ja Maanantai soimaan=)

    VastaaPoista
  2. Minulla on aina muistilappu mukana, kun menen lääkäriin. Siitä varmistan, että kaikki asiat tulevat varmasti käydyksi läpi. Toivottavasti saat asiat hoidettua parhain päin. Tsemppiä!

    VastaaPoista
  3. Nuorin tyttäreni opiskelee liikuntaneuvojaksi. Heillä on pt-kurssi ensi keväänä. Tyttärelläni on jo tarvittavat kaksi asiakasta, mutta hän lupasi kysellä, puuttuuko joltain vielä asiakkaita. Jos keltään ei puutu asiakasta, niin tyttäreni lupautui tekemään sinulle ohjelman,mutta ei mitään testauksia tai neuvontaa. Eli sellainenkin vaihtoehto löytyy, jos se riittää.

    VastaaPoista
  4. Olipa hieno tarjous Saga. Mieluusti otan vastaan.

    VastaaPoista

Mammuttimaiset kiitokset kommentistasi!
Aina on kiva, kun joku sanoo jotain, ilmaisee mielipiteensä, osoittaa käyneensä tälläkin tontilla.