lauantai 10. elokuuta 2019

Saako päätöksiään perua?


Miettikääpä sitä ja äänestäkää. Saatan noudattaa enemmistön mielipidettä - tai sitten en. Vastaus kyllä tai ei. Saahan sitä toki perustella molempiin suuntiin, mutta lopullisesti jokotai, ei sekäettä.
---
ei minulla muuta

10 kommenttia:

  1. Päätökset SAA muuttaa, jos kokee tilanteen toisin. Mitä tästä elämästä tulisi, jos jääräpäisesti pitäisi kiinni päätöksistään? Löisi päänsä siihen mäntyyn? (Itse koen olevani hyvin vahvatahtoinen, mutta lempeä, myös itselleni.) Hyvin perusteltuna päätöksensä saa muuttaa ja ne perusteluthan annat vain itsellesi. Oikein hyvää päätöksentekoa ja elokuista viikonloppua!

    VastaaPoista
  2. Tottakai saa ja monesti on hyväksikin!

    VastaaPoista
  3. toki päätöksiä saa perua ja pitääkin perua, jos siihen on tarvetta. eikö maamme hallituskin näytä edellä esimerkkiä;)
    onkin jännittäävää tietää, mitä päätöstäsi olet nyt perumassa...
    mukavaa sunnuntaita Sinulle Repu ja koirulille:))

    VastaaPoista
  4. Päätöksen voi perua mutta lupausta ei, ainakin jos sen on tehnyt toiselle. Päätöksiinhän voi tulla muutoksia ja uusia ulottuvuuksia, muuttuvia tekijöitä.

    VastaaPoista
  5. Äänestän tyhjää.
    Ennakoin kuumaa kevliä ja siksi lumikortti mut olikon aika koleaa joten kääntyi araukseksi.

    Kilot karisee, lähtö siis mainitut 109-110 elilen huimat 101.
    Kuihdun pois.

    ;D

    VastaaPoista
  6. Kyllä jos siitä ei kovin haittaa ole, muille eikä itsellekään. Itse päätän usein jotain, mutta viimeistään illalla voin olla toista mieltä. Lupauksistani pidän kiinni vähän liiankin itsepäisesti...

    VastaaPoista
  7. Kyllä ja täytyykin. Tilanteet muuttuvat ja vaativat uutta päätöstä. Tiukasti päätöksistään kiinnipitämistä, tapahtui mitä tapahtui voi pitää jääräpäisyytenä;) Rohkeutta on uskaltaa tehdä päätöksiä, ja tarvittaessa taas uusia. Haastavinta on, että omista päätöksistään on vastuussa itse itselleen. Mukavaa torstaita. Ja kiitos jo kauan sitten tulleesta kortista!

    VastaaPoista
  8. Tottakai omia päätöksiään saa muuttaa ja pitääkin, jos olosuhteissa tapahtuu muutoksia. Muille tehdyt lupaukset on sitten toinen juttu. Niitä en kovin hevillä lähde muuttelemaan.

    VastaaPoista
  9. Kiitos taas kaikille. Nyt asia ratkesi ihan muiden ansiosta, eikä minun tarttekaan perua vielä mitään.

    VastaaPoista

Mammuttimaiset kiitokset kommentistasi!
Aina on kiva, kun joku sanoo jotain, ilmaisee mielipiteensä, osoittaa käyneensä tälläkin tontilla.