lauantai 27. lokakuuta 2018

Aamukuvia


Ikkunoista tuijottelu tekee hyvää. Toivottavasti jo huomenna pystyn ihan pitkille lenkeille. Vaikken pystyiskään, menen. Tänään on matkailua. Eilen olin keskustelemassa maahanmuuttajien kanssa, kehittämässä suomen kielen taitoa. Ei ehkä kuitenkaan se, mitä ajattelin. Ehdotan, että jos ulkoiluttaisin niitä, jotka ei muuten ulos pääse. Sopisi paremmin.

 
 

Nyt taivas on jo muuttunut tummanharmaaksi. Se sopiikin paremmin mielialaani kuin nämä ylihempeät sävyt. Onneksi asun yksin. Tänä aamuna varmaan äyskisin, jos olisi joku jolle äyskiä. Koirapojalle ei voi, kun se muutenkin jo tuijottelee minua huolestuneena. Se on hyvä tunnistamaan fiilikseni ja huolestuu aina.

ps. Eilen punatulkkuparvia pyrähteli pihassa. Reppanat kolusivat tyhjiä pihlajia. Meillä ei tänä vuonna ollut marjoja jakoon. Toivottavasti jostain löytävät ruokaa, jos edes lintulaudoilta.

9 kommenttia:

  1. Ihmisten ulkoilutus kuulostaa mielekkäältä; vankka kokemus koirapojasta auttanee hakukriteerinä? Hauhau=)

    Sus'

    VastaaPoista
  2. Pitää tosiaan miettiä mikä on itselle paras muoto auttaa muita, ulkoilutus on varmasti hyvä.

    Punatulkkuja näkyy nykyään harvemmin, ennen ne oli lintulautojen vakio vieraita. Minä virittelin eilen lintulaudan tirppoja varten.

    Tsemppiä ketutuksen poistoon!

    VastaaPoista
  3. Kävin pitkästä aikaa lukemassa sinun kuulumisia ja ihailemassa ottamiasi kuvia. Kiva, että olet päässyt reissuunkin ja punainen takki on ihana. Minä lykkäsin uuden syystakin hankintaa ja nyt tarvitsisin uuden talvitakin, mutta kun en jaksaisi alkaa etsimään, puuh. Meillä on hieman luntakin, mutta saapa nähdä, miten sen ensi viikolla käy. Mukavaa sunnuntaipäivää ja alkavaa uutta viikkoa!

    t. Sanni :)

    VastaaPoista
  4. Meilläpäin tilhet syövät orapihalajan marjoja. On ilo nähdä tilhi läheltä, se on hyvin kaunis lintu. Marraskuussa laitamme ruokinnan linnuille.

    VastaaPoista
  5. Sun täytyy neuloo itelles tonttu, mille saat rähistä! ;)

    VastaaPoista
  6. Olipas kiva nähdä ystäviä lauantaina pitkästä aikaa. Kiitos sinulle seurasta ja kirjasta! Nyt ei anneta tapaamisen välin venyä yhtä pitkäksi. Toivottavasti kotimatkasi meni hyvin.

    VastaaPoista
  7. Kiitos sinulle Susanna ja kaikille muille. Oli kivaa ja matka meni loistavasti.
    Kiitos muillekin kävijöille.
    Vieno kysymys: kuka Sanni :)

    VastaaPoista
  8. Kauniit sinisävyiset kuvat... minä tykkään hempeistä:)

    VastaaPoista
  9. Sinulla vasta on ihania kuvia Irja. Mykistävän kauniita.

    VastaaPoista

Mammuttimaiset kiitokset kommentistasi!
Aina on kiva, kun joku sanoo jotain, ilmaisee mielipiteensä, osoittaa käyneensä tälläkin tontilla.