torstai 25. lokakuuta 2018

Varustaudumme talveen...


...kukin omalla tavallaan. Possumunkki vaihtoi autolle talvisaappaat. Minä pesin ikkunat. Olin jo pitkään asiaa ajatellut ja eilen iski inspis. Nyt kelpaa taas maisemia katsella.  - hetken aikaa. Ärsyttäviä puolia tässä korkealla, avarien näkymien kesekellä asumisessa on, että pienikin vesisade piiskaa likaa ikkunoihin.

Olen kultturoitunut, käynyt kahdesti teatterissa. Kumpikaan ei ole omaa ansiota vaan ystävät ovat varanneet liput. Ensimmäinen oli Milko Lehdon Pullo cavaa ja aurinkoa, komedia vanhenevista naisista. Oli viihdyttävä, mutta totesin, että komediat eivät ole varsinainen lempilajini. Eilen sitten olin katsomassa Kjell Westön romaanitulkintaa Kangastus 38. Siitä tykkäsin paljon. Oli hienosti toteutettu. Pitkähän se oli, mutta ei pitkästyttävä. Sen sijaan Walking with dinosaurs olisi voinut olla pitempikin. Se oli niin hieno, että olisi jaksanut enemmänkin katsoa.

Olen myös kunnostautunut leipomisen saralla. Tein gluteenitonta mustikkapiirakkaa, josta en tosin tiedä, mille maistuu, kun vielä odottaa vieraita, joita varten sen väsäsin.

Nyt olisi taas kaikenlaista suunniteltavaa, mutta ehkä vain istun hiljaa ja odotan, että innostus katoaa. En ole ikuisuuksiin kysynyt hevosilta vinkkiä tulevaan, joten on aika kokeilla sitäkin.

Seeker of Truth
You have the ability to see things from different perspectives. Continue to think creatively and to question relentlessly. You will recognize the right answers when they appear before you.

eli suora suomennos
Totuuden etsijä
Sinulla on taito nähdä asiat erilaisista näkökulmista. Jatka luovaa ajattelua ja hellittämätöntä kyselyä. Tunnistat oikeat vastaukset, kun ne ilmestyvät eteesi.

Eli tarkoittaako tämä jotain bujojen suhteen. Kun tässä taas kerran iski into aloittaa jonkun tyhjän muistikirjan pilaaminen.

3 kommenttia:

Mammuttimaiset kiitokset kommentistasi!
Aina on kiva, kun joku sanoo jotain, ilmaisee mielipiteensä, osoittaa käyneensä tälläkin tontilla.