tiistai 16. lokakuuta 2018

Lehti puusta variseepi


päivä yötä pakenee.


Pakolliset lenkit Koirapojan kanssa olen hoidellut, muuten olen sisätiloihin sidottu. Se(kin) ärsyttää, joten olen lähinnä kärttyinen. Ifoloria taas kannatin ja niin perusteellisesti kyllästyin valokuviin. Kuvia on kiva ottaa, mutta niiden karsiminen ärsyttää. Toisaalta, kun tarpeeksi ärsyttää, on helppo karsia paljon. Kuka niitä kaipaisi vaikka tyhjentäisi kaikki varastot. Suurin osa kuvista on tosi surkeita, mutta sitä kuvittelee, että niillä on jotain tunnearvoa. Katit! Mutta tietenkin olen räpsinyt kuvia tuosta uskomattoman hienosta ruskasta, joka ulkona hehkuu.





Kaunista on.

6 kommenttia:

  1. Onko Repu kipeänä Vai miks sisällä? Valokuvia tahtoo kertyä.

    VastaaPoista
  2. Digitaalinen minimalisointi säästää sähköä. Mitä enemmän digilaitteessa on dataa, sitä enemmän se kuluttaa virtaa.

    Sujen sähkönsäästöopas - tyhjennä puhelinta ja konetta säänöllisesti=)

    VastaaPoista
  3. Kauniita kuvia ja tuo laulu... Toi muistoihin ala-asteen laulukokeet kun laulettiin selin luokan edessä. Itselleni se oli ihan positiivinen muisto.

    VastaaPoista
  4. Sinulla on tosi kauniita kuvia, mutta on totta, että niitä tahtoo kertyä - monta kuvaa samasta kohteesta "jos tämä olisi parempi", "tai tämä"

    Päivityksen otsikko ja ensimmäiset sanat, väkisinkin alkoi laulattamaan (vaikken edelleenkään osaa laulaa..), ala-asteen laulutunnithan siitä mieleen tulee :) Ne laulukokeet oli kyllä kamalia...

    Itse olen hävittänyt viime vuosien aikana varmaan satoja kuvia, kun eivät ne kerro mulle enää mitään. Ihmiset - ja paikatkin ehkä - saattavat olla tuttuja, mutta se mitä on tapahtunut, miksi kuvat on otettu? Kuvilla ei ole mitään siis mitään merkitystä, joten miksi niitä säilyttääkään. Eivät tuo mitään muistoja mieleen :(

    VastaaPoista
  5. Sun kuvat on kyllä aina niin kauniita. Munkin luuri tilttailee vähän väliä ja ilmoittaa, että kuvia on liikaa. Aina poistan mielestäni paljon kuvia, mutta ei auta kauaa. Mieheni sanoo, että säilytettävät kuvat pitää järjestellä omiin kansioihinsa. Siten olis helppo löytää joku tietty kuva. Kukahan sen homman tekis?

    VastaaPoista
  6. Sairas on liian vahva ilmaisu. Pientä operointia, joka haittaa elämää.

    Minulla kyllä tila riittää, mutta kuvien paljous vain ärsyttää - etenkin ne suunnilleen samanalaiset otokset, joista se paras pitäisi valita. Kyllä minä kansioinkin, mutta sekin on koko ajan jäljessä. Nuo kuvakirjat on mukavia, mutta niiden tekeminen aina työlästä kuvien liiallisuuden takia. Ja kun siirrän kuvani kameroista koneelle ja koneesta ulkoisille, niitä on sitten joka paikassa. Yritän deletoida mahdollisimman paljon ennen ulkoiselle siirtoa, mutta aina en vain jaksa. Ainoa ratkaisu olisi harkita tuota kuvien räpsintää.

    VastaaPoista

Mammuttimaiset kiitokset kommentistasi!
Aina on kiva, kun joku sanoo jotain, ilmaisee mielipiteensä, osoittaa käyneensä tälläkin tontilla.