sunnuntai 28. huhtikuuta 2019

Sunnuntaikuva numero jotain


Lumet on kadonneet, jossain vihertää ja haavat kukkii. Aurinko porottaa, mutt tuuli on hyytävän kylmä. Minä toivoisin pilvistä ja lämmintä. Mutta näillä mennään ja sisällä viihdytään.
---
Sisäviihtyminen aiheuttaa kaikenlaista. Tarvitsen lähiaikoina ruskeaa seiskaveikan vahvuista lankaa. Ei löytynyt kaupoista, joten tilasin jotain, mitä kuvittelen ruskeaksi. Saa nähdä, onko. Tilasin sitten samalla muutakin, kun nyt innostaisi pinkit ja fuksiat ja muut sellaiset värit, joita ei oikein löydy. Nyt sitten tulee kasapäin lankoja. Eipähän pääse varastot hupenemaan, kun ostaa suunnilleen samanverran kuin saa kulutetuksi. Mutta kun ei ole niitä oikeita, niin pakkohan se on. Ei niin, etteikö neulottavaa riittäisi olemassaolevistakin, mutta toiveita pitää toteuttaa.


Vietiin kalkkia kasvimaalle. Sielläkin vihertää. Leikkaamani marjapensaat ovat hätäpäissään yltyneet huimiin saavutuksiin. Ajattelin mennä pöllyttämään kalkkia illansuussa. Palstalle paistaa aurinko koko ajan, mutta jos illansuussa olisi vähemmän naamalle hyppivää. Katsotaan.
---
Suella tuntuu kevätaurinko ottavan voimille, aiheuttaa mielialavaihtelua, joten kannustuksen sana.

5 kommenttia:

  1. Kiitän kannustuksesta.On ollut jotenkin outoja mielialanvaihteluja ja ihmeellistä ehdottomuutta sekä yleistä häsläystä. Hmmm.. .

    Pitäiskikö teidän pitää joku lankojen vaihtoviikko? Siis kaikki ilmottaisi että näistä voisin luopua ja tällaisia haluaisin? Lankakirppis=)

    VastaaPoista
  2. Loistava idea lankojenvaihtokirppis!
    Sovitaan tapaaminen, johon jokainen voi tuoda itseään puhuttelemattomat langat. Kanssaneulojat voivat sitten napata haluamansa langat omiin käsitöihinsä. Rahaa ei siis käytetä. Kaikki voittavat. Kannatan!

    VastaaPoista
  3. Hyvä idea tuo lankojenvaihtokirppis! Kannatetaan!

    (Ehdotin sitä meidän kässäkerhossa, mutta ei ottanut tuulta alleen).

    VastaaPoista
  4. Kevättä pukkaa ja vappukin lähestyy, kylvölaatikoita möyhitty ja kartanoa sieltä täältä muka haravoitu. Ruusuja leikkasin ja lannoitin omenapuita, joita oli myös pakko leikata kun puppeli oli aloittanut jyrsimällä rumasti oksia. Huomenna töiden jälkeen hurautamme vappuilemaan Tampereelle. Mukavaa alkavaa toukokuuta ja kevätkesää.

    VastaaPoista
  5. Lankojen vaihto... Minulla on kyllä lankoja, joita joutaisi käyttöön, mutta epäilen löytyiskö muilta lankoja, joita minä kaipaisin. Harva ostaa sukkalankoja kaksi kerää kerralla, kun yhdestäkin saa sukat. Mutta aina valmis kaikkeen uuteen, joten jos haluatte, pidetään lankavaihtotapaaminen.

    VastaaPoista

Mammuttimaiset kiitokset kommentistasi!
Aina on kiva, kun joku sanoo jotain, ilmaisee mielipiteensä, osoittaa käyneensä tälläkin tontilla.