perjantai 8. marraskuuta 2019

Avaudun kunnolla


Kauneus on katsojan silmässä ja luonne katsojan päässä. Minulla on yksi ystävä, jonka mielestä olen aina yltiöpositiivinen, suorastaan rasittavan pärjäävä ja välinpitämätön maailman murheille. Johtunee siitä, että yleensä yritän piristää häntä, kun hän meinaa vaipua synkkyyteen. Sitten on ystäviä, joiden mielestä kaivelen vain ikäviä asioita koko ajan. Ole tässä nyt sitten. Tällaisina päivinä olisi kiva, jos joku piristäisi, mutta eipä huvita ihmisiä tavata. Nuo ensimmäisen kaltaiset toteaisivat "onpas hyvä, että sinullakin menee joskus huonosti" ja jälkimmäisen kaltaiset "aina sinä olet tuollainen, ei sinua kestä, yrittäisit edes joskus". Joten oma seura paras seura ja Koirapoika, joka lohduttaa, jos olen surullinen ja intoutuu, jos olen iloinen.
(ja heti tuli parempi olo, kun sain ihmisiä mollata)


Lumi on toistaiseksi kestänyt.


Kävelyt on minimissä, mutta josko taas hissukseen. Popsin antibiootteja, joten olen ottanut vähän rennommin. Mutta onhan tässä ryhditäydyttävä. Jotain olen saanut tehdyksikin.

 

Pökkösukat mummoteetavalle


StarTreksukat lapselle


ja vihdoinkin siitä viime vuonna ostetusta heijsatinlangasta itselle

 

kypärämyssy


kintaat ja kaulaliina. Tosin lankaa oli niin vähän, että taitaa kaulaliina muuntua pääpannaksi. Mutta valmista on. Ihan virkkasinkin tuohon kypärään pätkän. Enkä löytänyt virkkuukoukkujani, joita on melko paljon, joten piti ostaa uusi. Eiköhän ne piileskelevät koukut kohta tupsahda ihmistenilmoille.
---
Ja ostin sitten taas tarjouksesta mustaa ja valkoista seiskaveikkaa, jottei lankamäärä pääse vähenemään.
---
Olen myös taivaanrantaa maalaillut.

11 kommenttia:


  1. Joo, ole siinä sitten ihmisille mieliksi, kun yksi haluaa yhtä ja toinen toista. Välillä hyvää mollata ihmisiä ihan kunnolla!

    Olet sinä velho neulomaan, tuollaisia upeita kuvioita, vau!!

    Mitä heijastinlankaa tuossa muuten on?

    VastaaPoista
  2. Avauduitpa kuule Repu juuri samoista asioista, joita olen tässä viime aikoina pienessä mielessäni pyöritellyt.
    Välillä tuntuu, että ei edes uskalla puhua ääneen niistä hyvistä asioista, ettei toiselle tule paha mieli - jos hänellä sattuu jo ennestään olemaan vähän huono päivä.

    Mutta katselin juuri Vain elämää ja miten Samu Haber esitti Elastisen kappaleen "Tuulettaa" - just kuule meille sopiva :)
    Eikä Elastista ja VilleGallea voi katsoa niin, etteikö tulisi hyvälle mielelle :)

    VastaaPoista
  3. Niinhän se on, että ku yhdelle kumartaa, ni toiselle pyllistää! ;)

    VastaaPoista
  4. olet kerrassaan taitava taivaanrannanmaalari, kuten kutojakin. kypäräpipossa kiva malli ja nuo Star...sukat olis kyl esikoisemmekin mieleen. perinteisesti käymme aina Tapaninpäivänä hänen syntymäpäivänsä kunniaksi elokuvissa. voit varmaan arvata, mitä taas kerran olemme menossa katsomaan;)

    VastaaPoista
  5. Ole vain oma itsesi ja jätä toisten mielipiteet omaan arvoonsa. Todella hienoja neuleita ja hauskoja ideoita, vau. Lääkekuurin aikana on hyvä ottaa rauhallisesti, jotta keho saa lepoa. Onneksi Koirapoika on seuranasi!

    VastaaPoista
  6. Samaa minäkin pohdin usein, kun ei saisi sanoa ääneen esim että on ihan tyytyväinen tai vaikka, ettei ole kokenut koulun liikunnanopettajan kohtelevan itseä ikävästi. Joku kuitenkin pahastuu, kun vain ikävillä kokemuksilla tuntuu olevan arvoa. Muutaman kerran, kun näissä on saanut ryöpytyksen itselleen, niin osaa pitää suunsa kiinni. Silloin vain ne ”latistuksen mankelit” mielipiteineen jäävät ainoaksi mielipiteeksi.
    Muttta upeita neuleita olet ahkeroinut. Kypäräkin sopii vaikka Knihdille. Terveiset siis täältä Tiernapoika-kaupungista. T: Saukkis

    VastaaPoista
  7. Vaihda rooleja eli kitise kitisijälle ja intoile intoilijalle, johan menee sormet persiiseen että mitäs täällä nyt tapahtuu???;DD

    Tuohon edelliseen että ajattelin tämän raittiuden olevan kyllä pysyvämpi tila kuin talvenajan, on vaan jotenkin hävinnyt kännin lumo, otan toki bisseä mut nykyään riittää vähempi, es viikko sitten otin kymmenen olutta. Heti kun alkaa enemmän päässä heittää niin tulee sellainen vastenmielisyys, psyykkinen antabus;)

    Toivottavasti posti ei lakkoile pitkään, muuten jää repunkin lahja rannalle..nyyh! paljastan jo nyt et on kirja ja todella hyvä!! (kun arvaa siitä paketista kuiteskii, niih!)

    Hyvää ja kaunista!

    VastaaPoista
  8. Kiitos kommenteista.
    Pipo on tehty lasten norjalaisen kypärämyssyn ohjeella vähän muunnellen paksusta langasta. Lanka on Perfect Reflect. Mukavan pehmeää, joten minäkin voin sitä käyttää.
    Minäkin katsoin Vain elämää. Mukavaa katsottavaa ne erilaiset sovitukset ja miten kaikki heittäytyivät. Bändi näytti nauttivan.
    Nyt on tulossa paljon StarWarssukkiakin. Toivomuksia ropisee. Pitää vain neuloa.
    Hyvä Sus'! Kohtuus kannattaa. Näin ainakin sanotaan. Ja ihana ajatus lahjasta. Rakastan lahjoja! Jaksan odottaa. Olen postilaisten puolelle vaikka lakosta tulee vaikutuksia.

    VastaaPoista
  9. ..miten minulla on menny ohi nämä sinun tarinasi:))
    Aivan ihania neulomuksia....ja nuo "avaruus-jutut",hienoja:))
    Ja tuo Taivaanrannan maalauksesta ei taho tulla loppua;)))

    VastaaPoista
  10. Herranen aika miten olet taas ahkeroinut! Nuo StarTrek-sukat olivat kyllä tosi hienot ja muutkin luomukset tottakai. Jotakin pitäs teherä konttorirottailun vastapainoksi, tosin kohtahan sekin ilo loppuu, enkä tiedä miksi isona rupean:) Halauksia koirapojalle !

    VastaaPoista
  11. Avaruussukkia on kiva tehdä, kun joku niitä tilailee.

    VastaaPoista

Mammuttimaiset kiitokset kommentistasi!
Aina on kiva, kun joku sanoo jotain, ilmaisee mielipiteensä, osoittaa käyneensä tälläkin tontilla.