sunnuntai 28. toukokuuta 2023

Tärkeimmän lomassa

 

Se kasvimaa vie edelleen minulta ainakin kaikki voimat, jos ei kuitenkaan kaikkea aikaa. Nyt olen pahasti myöhässä, kun meni taas noiden kuvien kanssa liikaa aikaa vaikka tämä bloggeri on sentään palannut ruotuun. Mutta koska aika on kortilla, jätän nyt kaikki kommentoinnit, kertaan mennyttä pikaisesti ja ryntään ulos. 

Koirapoika pitää ulkoiluttaa ennen lähtöä, jotta voin olla kolmisen tuntia palstalla. Tulee pojalle ylimääräinen ulkoilu, mutta se ei haittaa. Ikävämpää olisi istua jalat ristissä odottamassa, milloin pääsisi nostamaan jalkaa. Tosin eipä Koirapoika pidättele. Jos on hätä, aina löytyy joku matto, johon voi lorottaa. Joten koira on paree ulkoiluttaa suht usein.

Aika kuivaa on ollut ja aurinkoista. Mutta oli meillä yksi ukonilmakin, jolloin huomattiin, miten mukavaa on, kun koira on huonokuuloinen. Ei reagoinut mitenkään. Sadetta tuli reippaasti, mutta niin vähän aikaa, ettei se paljon ehtinyt kastella. Viileämpää on kyllä nyt ja tuulista. Mutta aurinko paistaa.

Luonnossa kukoistaa muukin kuin kasvimaani rikkaruohot. Kaunista keväänvihreää on nyt koko maailma, tai ainakin minun lähiseudut.

Pitkästä aikaa on bingokin vähän edennyt.

 
Neuloin jämälankasukkia omituisilla väriyhdistelmillä. Meneehän ne, kun ei liikaa katsele.  Minulla alkaa taas kaikki omat sukat olla roskiskamaa eli pohjattomia. Ehkä jonain päivänä neulon itsellenikin hienot kirjoneulesukat. Nyt käytän niitä, mitä ei muille viitsi antaa. Hyvin nekin toimii...
---
Nyt on aamupala selätetty. Aika valmistautua taisteluun ylivoimaista vastusta eli rikkaruohoarmeijaa vastaan. En yleensä käy palstalla viikonloppuisin, kun siellä on muitakin, mutta joskus on pakko. Eilenkin olin ja jopa keskustelin palstanaapureiden kanssa. Huolestuttavaa tämä minun hillitön sosiaalisuuteni nykyisin.

13 kommenttia:

  1. Huh, on kyllä niin hillitöntä sosiaalisuutta, että varo nyt, ettet ihan suustasi jää kiinni!!

    VastaaPoista
  2. Alkukesä on niin kaunista: vaaleanvihreää ja valkoisia kukkia. Kaunis koira, selvästi aikaisempaa rikkaruohottomampi palsta, komeita pilviä, kauniita kukkia ja sukkia. Jätitkö kuvaamasta ne omituisilla väriyhdistelmillä tehdyt sukat? T Saukkis, joka ihaili tänään vapaana virtaavan kosken kuohuja

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pinkki ja oranssi tökkii pahasti, mutta enköhän saa tässä aikaan omituisempiakin yhdistelmiä.

      Poista
  3. Rikkaruohot aina menestyy, maassa kuin maassa, säässä kuin säässä. Älä liiaksi lyöttäydy ihmisten puheille, erehtyvät vaikka luulemaan sinua sosiaaliseksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yritän kovasti lymyillä puskissa ja näyttää äkäiseltä.

      Poista
  4. Ihanaa, että jaksat sitä kasvimaata hoitaa. Eikö sinne saa tuoda koiria? Yritin juuri miettiä, mutta mielestäni meidän palsta-alueellemme sai tuoda koiria ja kyllä ihmisillä siellä niitä olikin mukanaan. En tiedä mikä siellä on meininki nykyään, kun ei ole enää omaa länttiä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Saa sinne tuoda koiria. Aiemmin Koirapoika oli suurena apuna. Kaivoi isoja monttuja yrittäen päästä Kiinaan ja piilotteli kitkemiäni rikkaruohonjuurakoita uusiin paikkoihin. Taitaa palstalla olla joku jemmattu luukin. Mutta nyt vanhus saa levätä kotona. Palstalle paistaa aurinko koko ajan, eikä oikein varjoa ole, ja matkakin on ehkä liikaa.

      Poista
  5. Hih vaan sosiaalisuudellesi... minäkin sain sitä aimoannoksen viikonloppuna, joten nyt on ihanaa ihan yksin toimistossani...
    Me ajelimme Helsinkiin perjantaina ja saimme niskaamme, tai no... itse kastumatta vain auton katolle ja tuulilasille kunnon raekuuron ja kolarikin sitten sattui vastaantulevien kaistalla Veikkolassa...

    VastaaPoista
  6. On siellä ollut myräkkä! Täällä aika vähän tuli vettä, tai se oli haihtunut ennen ulos menoa. Ilma on ihan kivan viileä, vaikka tulee kuitenkin pyöräillessä hiki.
    Ei yhtään omituiset värit ole sukissa.
    Tuosta Bingosta katoin, että mulla jäisi ainakin nuo 2 riviä -ommellen ja sisustus- täyttämättä kokonaan.
    En ole kyllä Yhtään neulonutkaan koko vuonna, mutta ajattelin kyllä jo neulomista. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä oli kyllä kunnon myräkkä. Onneksi Koirapoika ei enää välitä.
      Bingoruutujahan voi soveltaa, jos on tarvis.

      Poista
  7. Enkulin käsityöt oli lähettänyt kommentin, joka ei tänne tarttunut: "Mietin, että viihtyisikö koirapoika mukana siellä palstalla? Jos saa viedä, voisi olla kivakin juttu, varsinkon jos olisisi hyvä varjoisa paikka.
    Uhkaavan näköinen tuo taivas.
    Meilläkin satoi aivan kaatamalla eilen"
    Koirapoika on jo liian vanha palstailuun, kuten tuolla aiemmin kerroin, nuorempana oli aina mukana. Nyt nukkuu tyytyväisempänä kotona.

    VastaaPoista

Mammuttimaiset kiitokset kommentistasi!
Aina on kiva, kun joku sanoo jotain, ilmaisee mielipiteensä, osoittaa käyneensä tälläkin tontilla.