keskiviikko 29. maaliskuuta 2017

Neulontako rentouttaa?


Tuli lisää ohjetta. Kiitos SNY. Onnistuin tiputtamaan pari silmukkaa välillä ja totesin, että sepäs vasta onkin projekti poimia niitä takaisin, kun verkko purkautuu vimmalla. Kursin silmukat takaisin ja muutaman manööverin jälkeen nyt on 60 kerrosta ja 125 silmukkaa. Minulle näköjään sopii tällainen pätkäneulominen. Jos olisi koko ohje käsissä, jättäisin kyllä sikseen, mutta pätkän jaksan puurtaa.

Edellinen postaus herätti tunteita, joten pitää kertoa ruokapuolielämän tämänhetkinen tilanne. Lupasin lopettaa paaston ja aloittaa lakon. Niillä on kait joku ero. Tietääkö kukaan mikä? Eilen aloitin siis suklaa-karkki-lakulakon, mutta en tietenkään mitään herkkulakkoa enkä vielä lopettanut paastoa. Uusi salainen ase on leipäjuusto. Siinähän on sana "leipä". Ja 10viikkoa on vielä menossa vaikka viime viikon raportti uupuu. Nyt taas kutsuu pilates ja uinti, mutta raportoin joskus myöhemmin.

Nauttikaa elämästä kukin tavallanne!

4 kommenttia:

  1. Huikea alku, jo 60 krs! Taatusti ihana huivi tulossa, tuollainen inspiroi, osissa neulominen kun välissä ehtii tehdä muita juttuja.

    VastaaPoista
  2. Minä tässä laskeudun pikkuhiljaa herkuttomaan huhtikuuhun. Valmistaudun koitokseen henkisesti. Tänään söin iltakahvin kanssa munkkirinkilän.
    Kiva nähdä huivisi valmiina. Tsemppiä!

    VastaaPoista
  3. Mielenkiintoinen kysymys, onko paastolla ja lakolla jotain eroa. Hmmm... Paaston syyt lienevät yleensä muualta annetut, uskonnollisia tai terveydellisiä syitä. Lakko on ehkä enemmän oma sisäinen kieltäytyminen tai painostuskeino jotakuta muuta kohtaan. Olisi kyllä mielenkiintoista kuulla muitakin mielipiteitä asiasta. Pikaisella googlettamisella ei ainakaan löytynyt mitään.

    VastaaPoista
  4. Osissa neulominen näköjään sopii minulle. Tosin nyt on menossa myös vaikea kirjoneule, joten pitänee vielä joku kolmas juttu ottaa mukaan.
    Munkkirinkilä kuulostaa ihanalta!
    Pitää laittaa yleiskysely paasto/lakko.

    VastaaPoista

Mammuttimaiset kiitokset kommentistasi!
Aina on kiva, kun joku sanoo jotain, ilmaisee mielipiteensä, osoittaa käyneensä tälläkin tontilla.