torstai 9. maaliskuuta 2017

Jotain muuta


Ostin itselleni ruusuja. Teki mieli keltaisia. Yhdestä varresta puuttui kukka kokonaan, yksi rupsahti heti ja yksi nuokkuu pahasti, mutta muut voivat hyvin.

Nyt on edessä olohuoneen perkausta, kun pariin päivään ei ole yhtään huvittanut nuo roinat. Mutta ensin pitää taas vähän neuloa, sillä dvd pitää katsoa loppuun, jotta voin laittaa itselleni taustamusiikkia. Katsoin eilen "Teit meistä kauniin" ja siitä tuli hyvä mieli vaikken antanut kuin kolme täppää. Olen ostanut liput Kuopiorockiin. Osuu synttäreiden aikaan ja nuori ystäväni halusi viettää tänä vuonna synttärit kanssani. On aivan ihana ajatella festareita pitkästä aikaa. Odottaminen ja etukäteen hehkuttaminen on niin mukavaa, ettei haittaa vaikkei lopputulos menisi ihan putkeen. Kuopiossa on kaikenlaista hyvää mm. Apulanta. Joten ajattelin verestellä muistojani ja selata levyhyllyä (joka on aika vaatimaton), että mitä esiintyjiä siletä löytyisi. Apulantaa nyt ainakin BattleBeastia.

2 kommenttia:

  1. Minä halusin mennä leffateatteriin katsomaan Apulanta- leffan. Ei saatu aikaiseksi mennä, joten nyt tallensin sen telkkarista. Vielä ei ole ehditty katsoa sitä. Kiva kuulla, että sinä tykkäsit siitä.
    Lataa kännykkääsi/ tietsikkaasi/ läppäriisi/ tablettiisi ilmainen Spotify- sovellus. Voit kuunnella lähes koko maailman musiikkia.

    VastaaPoista
  2. Se meni niin kovin lyhyen aikaa leffateatterissa, etten minäkään ehtinyt.
    Kyllä Spotifyta on minulle mainostettu joka taholta. Olen saamaton :)

    VastaaPoista

Mammuttimaiset kiitokset kommentistasi!
Aina on kiva, kun joku sanoo jotain, ilmaisee mielipiteensä, osoittaa käyneensä tälläkin tontilla.