torstai 23. maaliskuuta 2017

Ei tullut polkkaa


Mutta ihan pirtsakka lyhyt vähän toispuoleinen tukka. Pitäisi käydä usemmin kampurilla, kun se aina piristää. Vai piristääköhän se sen takia, kun käy harvoin ja tukka ehtii muuttua täysin hallitsemattomaksi kasaksi.

Nyt on kaunis aamu. Käytiin lenkillä heti herättyä, pitkällä lenkillä. Olen entiseen verrattuna tosi huono kävelemään, mutta josko tähän taas rupeaisi tulemaan rutiinia, kun nuo polut sulaa ja liikkuminen on luontevampaa. Nyt lähinnä väsytti tuo jalkojen siirtely. Kiikariakin raahaan nykyisin mukana. Samat hanhet ja joutsenet siellä oli kuin ennenkin. Jotain tunnistamattomia pikkulintuja livahteli ohi. Pitäisi mennä välillä johonkin muualle, mutta minulla on nyt projekti. Olen melko varma, että näin kaulushaikaran ja tiedän, että se oleilee tuolla sulapaikassa, mutta satavarma en määrityksestä ollut. Joten sitä nyt yritän uudestaan tavata. Aamulenkki oli vähän liian aikainen haikaroille. - Kummasti tuosta lintujenkin keräilystä innostuu, kun vain niin päättää. Iltapäivällä mennään uudelle lenkille. Nyt levätään. Pitäisköhän yrittää keriä lanka ja aloittaa se huivi...

6 kommenttia:

  1. Tukka on Naisen kruunu joten kyllä uusi kampaus piristää. Meillä ihmetellään ketä kaikkia käykään lintujen ruokinnassa tankkaamassa. Mustarasta käveli maassa nokkimassa siemeniä ja jokin vihreärintainen varpunen myös.

    VastaaPoista
  2. 4464.
    Minustakin on ihana käydä kampaajalla. Ensimmäinen lause tervehdyksen jälkeen on yleensä "korvat pois". Johon kampaajani vastaa aina samoin "jos nyt kuitenkin ne korvat jätettäis". Hän tietää, että inhoan, kun hiukset kasvaa korvien päälle ja vielä kun on silmälasit, niin lasien sankojen päälle. Eli tukan pitää olla sivuilta lyhyt.
    Olen niin kärsimätön, etten jaksa kasvatttaa tätä, vaikka toisaalta tekisi mieleni välillä vähän pidempää, mutta hermostun aina jossain välissä ja nips naps... taas on lyhyttä :)

    VastaaPoista
  3. Olisko viherpeippo tai vihervarpunen?
    Possu ilmoitti 4448 eli veti pisimmän korren. Possu kävi ovelasti tuolla alkuperäisessä 4444 postauksessa.

    VastaaPoista
  4. Ovelaakin ovelampi Possu :) Enhän mä edes tullut ajatelleeksi, että olisin käynyt kurkkaamassa siellä, onko joku päässyt lähemmäs :) Kävin vain katsomassa edellisen päivityksen kommentteja ja laskin, että Susannna on kauempana kuin mulla näkyvä lukema (mä tarvin ihan laskinta tähän hommaan....).

    Onnea Possulle!

    VastaaPoista
  5. Luulin, että ne kuuluu kirjata just sen postauksen alle. Kiitos onnitteluista! Possu onkin kivan postin tarpeessa.

    VastaaPoista
  6. Possu saa postia - joskus - jotain. Samapa se, mihin postaukseen ne tulee, kun minä saan jokatapauksessa kommenteista postia.

    VastaaPoista

Mammuttimaiset kiitokset kommentistasi!
Aina on kiva, kun joku sanoo jotain, ilmaisee mielipiteensä, osoittaa käyneensä tälläkin tontilla.