tiistai 7. maaliskuuta 2017

Neljäs viikko


Eilen oli vielä kaunis päivä. Nyt on harmaata ja ennenkaikkea hyytävä tuuli. Sunnuntaina etenkin tuli ulkoiltua. Eilen oli taas mummopilatesta ja uintia, joihin meni puoli päivää. Ja kotiin, kun ehdin, piti mennä leikkimään oikeaa mummoa, joten ulkoilu jäi välimatkojen kulkemiseen. Siinä tuli koiralenkitkin hoidettua. Koirapoika tulee aina avuksi tuohon mummoiluun.

Siivous on yhä vaiheessa, joten nyt ei kannata tilata kotisiivousta tästä osoitteesta. Makkari on puunattu, mutta kun kaikki irtain sekä sieltä että keittiöstä on kannettu olkkariin, ei olkkarissa oikein löydä jalansijaa. Tänään menee aikaa kirjoittajakurssilla ja huomenna on taas mummopilates ja uinti, joten kestää, kestää. 

Tuo mummopilates-uinti-yhdistelmä on osoittautunut tosi mukavaksi. Kummasti kyllä sen jälkeen loppupäivän mieluusti vain laiskottelisin. Näköjään tunnit loppuu huhtikuun lopussa, joten mitäs sitten. Tähän liittyy myös bussilippumietintä. Ostin viimeksi arvoa viidelläkympillä, mutta sen verran tulee noita menoja, että aika taitaisi tulla edullisemmaksi, etenkin, jos ostan useamman kuukauden. Kait sitä pitäisi visaa vinguttaa. Tuohon arvoon liittyy vielä se sakon mahdollisuus. Kun on vuosikausia tottunut siihen, ettei tartte lippua leimata, se voi unohtua helposti. 

Ja unohtamisesta puheenollen, minulta katoaa välillä ihan tutu nimet, ihmisten ja esineiden ja asioiden. Eilen esim. jouduin etsimään oliivia. En tykkää!

Ja tuo tuhkapaasto oli tosi tyhmä keksintö. Syön nyt suklaata ja pähkinöitä joka päivä. Olen aina tiennyt, ettei rajoitukset ja kiellot ole minun juttuni, mutta aina sitä vain pitää hakata päätään seinään. Monta kertaa päivässä harkitsen koko paaston hylkäämistä. Mutta vielä sinnittelen vaikka leivänhimo on kova.

Ja samaan valituspötköön se viime viikko:


  • yhteenveto:
    • paino vähän laskenut
    • iltasyönti sujuu edelleen hyvin
    • suklaata olen syönyt ja pähkinöitä
    • ei tietenkään punaviiniä tai muuta
    • askeleita naurettavan vähän, keskimäärin alle 8000 päivässä
    • ei kuntosalia, ei jumppaa
    • kerran kävin uimassa
    • kerran pilateksessa
    • kyykkyjä 50-55-60-70

Mutta ei pidä olla huolissaan. Kaikesta narinasta huolimatta elämä on ihanaa.
PS. Saga neuvoi mittaamaan vyötärön viikottain langalla, leikkaamaan ja keräämään tällaisen lankarivin. Olen noudattanut neuvoa nyt kolme viikkoa ja koko ajan on lanka pitentynyt.

9 kommenttia:

  1. Tuuli on aina paljon kylmempää kuin kunnon pakkanen.

    VastaaPoista
  2. Hmm....
    - tykkäät mummopilateksesta
    - paino on laskenut
    - pähkinöissä on terveellisiä rasvoja
    - ei punaviiniä
    - kyykyt lisääntyy ja lisääntyy
    - langanpätkistä saat vielä vaikka verhon tai jonkun muun koristeen, vaikka tämmöisen http://www.meillakotona.fi/tee-itse/askartelu-ja-kasityot/solmi-villalangasta-trendikas-seinakoriste
    - kirjoittajakurssi kuulostaa mielenkiintoiselta
    - makkari siivottu; jes

    Ja katsos vaan kuinka paljon plussia löysikään taas super-ällö-positiivinen-pöllö ;) (Pakko kaivaa muiden positiiviset asiat, kun oma maanantai meni vituralleen...)

    Kun mua aina lohdutetaan tuosta muistista: mä unohdin yks päivä syntymävuoteni! Ja aika tärkeässä paikassa... Joten älä sure ystäväni :)

    VastaaPoista
  3. HPöllö sanoikin jo sen, mitä minäkin halusin sanoa eli tosi positiivisesti sinun viime viikkosi on sujunut.
    (Ja ne langat varmaan ajan myötä kutistuvat, ihan niin kuin vaatteetki. Sen vuoksi tuntuu, että tämän viikkoinen on pidempi kuin aiemmat)

    VastaaPoista
  4. Täällä paistoi aurinko vielä aamusta. Yöksi on luvattu melkoista myräkkää.

    Sä oot mennyt kymppihaastetta hienosti etiäpäin!

    VastaaPoista
  5. Hyvää Naistenpäivää sinulle ystäväni!
    Minullakin on tällä viikolla pinnistelyä liikunnassa. Fysioterapeuttini teki minulle kotiohjelman, kun hän lomailee tämän viikon Itävallassa. Minun pitää jumpata ma, ke ja pe. No maanantaina minullekin tuli unohdus. Eilen sitten pinnistelin jumpan hierojan jälkeen. Ja tänään pitää taas jumpata. Huh huh!

    VastaaPoista
  6. Heh niin hauska luku 3465 ei ihan 3456:) hienoja kuvia, mukavia tekemisiä ja kadehdittavaa jaksamista käsitöiden ja siivouksen suhteen. Olen kade! Anne ( anonyymi)

    VastaaPoista
  7. Hyvää Naistenpäivää sinulle ja tsemppiä kuntoiluun♥

    VastaaPoista
  8. Kiitoksia kävijöille ja kannustajille.

    VastaaPoista

Mammuttimaiset kiitokset kommentistasi!
Aina on kiva, kun joku sanoo jotain, ilmaisee mielipiteensä, osoittaa käyneensä tälläkin tontilla.