perjantai 3. maaliskuuta 2017

Aamulla anivarhain


Otin kameran mukaan aamulenkille. Olen ollut niin paljon sisällä muka siivoamassa, että kohta varmaan iskee masennus. Vakaa päätökseni on nyt kuitenkin, etten survo tavaroita summamutikassa takaisin kaappeihin vaan seulon niitä huolellisesti. Eilen tuhosin ja mapitin kaikenlaisia neuleohjeita, joita olen vuosien mittaan printannut. Tänään on toiveena, että saisin tuon keittiön kokonaan valmiiksi. Kaupassa on käytävä, kun Koirapojan ruoka on loppu. Josko samalla ostaisin ruukkuyrttejä tuohon keittiön ikkunalle. Ne viihtyvät siellä hyvin ihan keskitalvea lukuunottamatta. Siivoaminenhan etenee niin, että tavarakasoja siirretään huoneest toiseen kunnes kaikki on yhdessä paikassa. Eli keittiö varmasti onnistuu. Täytyy vain unohtaa neulominen, kääriä hihat (joita ei nyt ole) ja ryhtyä töihin.

Ja kun lankapaasto alkoi, alkoivat myös lanka-alet monessa paikassa. Mutta minäpä en osta.

Tuosta tuhkapaastosta voin sanoa, että leivätön pöytä on ankea.

6 kommenttia:

  1. Joo, terveellistä aitoa ruista tahi kauraa ja vettä, hiukan suolaa ja tuloksena on hyvää leipää. Leipomon tekemää. Kannatan viljatuotteiden käyttöä, jos keho ei aseta esteitä. Leipä on terveellistä ja edullista ruokaa, kuitua ja hivenaineita pullollaan.

    VastaaPoista
  2. Huh, mikä siivousinto Repulle on iskeny! Possu hengästyy jo pelkästä lukemisesta.

    VastaaPoista
  3. Jos siivousinto säilyy, meille saa tulla jatkamaan ;)

    VastaaPoista
  4. Ruisleipä on intohimoni, mutta nyt on meneillään paasto. Koska paastoon pitää liittyä kärsimys, en syö nyt leipää. Muu menee kevyesti, mutta leipää tekee mieli koko ajan. Nytkin vesi herahtaa kielelle, kun vain kirjoittelen leivästä.
    Siivousinto on kadoksissa koko ajan, mutta niin kauan olen toivonut enemmän tilaa elämääni, joten yritän pitää päämäärän mielessä ja jaksaa jatkaa. Kaikenlaista pikkuroinaa vaan kertyy ja niiden setviminen on hihasta. Mutta hiljaa hyvää tulee. Jos olen ahkera ja hyvin käy, voisin saada projektin johonkin vaiheeseen tämän viikon aikana. Jos ei, projekti jatkuu. Toivon hartaasti, ettei tule sitä vaihetta, että vain survon kaiken takaisin hyllyille ja kaappeihin..

    VastaaPoista
  5. Sitten kun olet käynyt Sagallakin siivoamassa, voit tulla jatkamaan meille ;)
    Eli hommaa kyllä riittää, ystävä kallis!

    VastaaPoista
  6. Menee kyllä ensi vuoden puolelle.

    VastaaPoista

Mammuttimaiset kiitokset kommentistasi!
Aina on kiva, kun joku sanoo jotain, ilmaisee mielipiteensä, osoittaa käyneensä tälläkin tontilla.