maanantai 13. maaliskuuta 2017

Joutavilla jotain


Tulin pilateksesta ja uimasta. Söin kalasoppaa. Lähden kohta koiran kanssa ulos ja sitten leffaan. Ja toki tässä samalla ajattelin tulevien päivien tekemisiä. Olen miettinyt, josko vaihtaisin kuntosalin tuonne uimahallille, jossa käyn pilateksessakin. Voisin kerran tai pari viikossa käydä siellä kuntosalilla ja samalla uimassa. Tykkään uimisesta ja höyrysaunasta. Kaiken saisi samaan hintaan, samoilla bussimatkoilla. Aikaahan siihen vierähtäisi, mutta tulispahan kuntoiltua. Tähän kohtaan, kun pääsin ajatuksieni kanssa, tuli ensimmäistä kertaa elämäni aikana ajatus, että onko tässä järkeä. Mitä mieltä on käyttää tuntikausia johonkin keinotekoisen vempaimen vatkaamiseen tai uida edestakaisin pienessä altaassa. Olisiko fiksumpaa vaikka vierittää pöllejä savotassa sekin aika. Ensimmäistä kertaa ymmärsin niitä, jotka ovat tottuneet tekemään raskasta ruumiillista työtä, väsyttäneet itsensä hankkimalla elatustaan, ymmärsin, ettei heitä ehkä kuntosali innosta. Mutta eipä tämä taida käydä minulle tekosyyksi. Ei se sen fiksumpaa ole istua tuijottamassa telkkari mutustellen jotain ruoan korviketta vaikka samalla neuloisikin sukkia.  Kun ei minun elämälläni nyt niin suuria visioita ole, joten kait minä joudan uimaan edestakaisin tai soutamaan paikallani. Huopaaminen siinä ei onnistu, mutta ainahan voin polkea pyörää, joka pysyy paikallaan.

2 kommenttia:

  1. Possun mielestä pöllien vierittämisessä ja kuntosalissa on se ero, että pöllejä vierittämällä voi saada, kovan kunnon lisäksi, vaivoja yksitoikkoisesta liikkeestä, ja niitä vaivoja voi korjata oikeilla kuntosaliliikkeillä. Siksi pöllien vierittämisen jälkeen voi olla hyväksi tehdä vaikka joku kevyt kuntosalitreeni, oikeita liikkeitä.

    VastaaPoista
  2. Minulle tietenkin tuo pöllien pyörittäminen olisi myös yhtä älytöntä kuin juoksumatolla juokseminen. Eikä kyllä ole niitä pöllejäkään.

    VastaaPoista

Mammuttimaiset kiitokset kommentistasi!
Aina on kiva, kun joku sanoo jotain, ilmaisee mielipiteensä, osoittaa käyneensä tälläkin tontilla.