maanantai 25. helmikuuta 2019

Heikossa hapessa

 

Liekö vanhuus iskenyt vai laiskamatoko jyllää sisuksissa. En ole ihan parhaassa iskussa. Menin jopa niin pitkälle, että soitin terveyshenkilölle. Sain lähetteen verenimijälle, ajan tohtorille ja paljon hyviä neuvoja tyyliin "kyllä sitä kannattaa miettiä elämäntapojaan, että tuleeko sitä kuitenkaan liikutuksi ja miten ne on ne ruokavalinnat, sitä on kuitenkin jokainen ensi sijaisesti vastuussa elämästään". Näinhän se on. Nyt vain ensin niitä labratuloksia, jotka yleensä ovat erinomaiset ja sitten tohtorihenkilölle, joka yleensä sanoo, ettei hän voi oikein mitään tehdä, mutta jos haluan piristäviä pillereitä, niitä tarjoillaan. Minä kiitän ja kieltäydyn ja totean, että hyvähän se on, että olen kunnossa. Näin se yleensä menee, mutta ainahan voi tulla yllätyksiä.

 

Olemme laiskasti ulkoilleet, mutta jotain kuitenkin. Jumpat on jääneet, kun ei tunnu kroppa pelittävän. Olen jopa päikkäröinyt, mutta onneksi Koirapoika huolehtii.


 Koirapojalla ei ole ongelmia elämänsä kanssa. Olen vienyt sitä koirapuistoihinkin metsälenkkien lisäksi. Köpöttelyähän se on noilla jäätyneillä poluilla.


Hyvä hankikanto oli tässä välillä. Silloin käytiin pelloillakin köpöttelemässä.  Koirapoika nautiskeli, piehtaroi, ryntäili ja juoksi hullun lailla, kun pääsi vapaaksi.


Ja aurinko laski hyppyrin taa.

8 kommenttia:

  1. Hyvä, että varasit aikaa kontrolliin ja saat varmistuksen. Lisääntyvä valo tuottaa iloa ja Koirapoika pitää huolen liikunnasta. Joko olet laittanut siemeniä itämään?

    VastaaPoista
  2. Katsastaahan ne autojakin...=)

    Kiitos kortista, ketun lailla sujenkin maniat ovat laakso-vaiheessa, tosin johtuu lähinnä lenssusta.

    VastaaPoista
  3. hyvähän se on kontrollissa käydä, vaikka neuvot yleensä ovatkin mallia "syö paremmin, liiku enemmän, nuku hyvin"

    VastaaPoista
  4. Hyvähän se on tarkistaa, ettei ole mitään vakavampaa.
    Upea tuo alin kuva!

    VastaaPoista
  5. Toivottavasti Repu pääsee pian parempaan iskuun.

    VastaaPoista
  6. Haastan sinut Pöllön ja itseni kanssa viettämään mässytöntä maaliskuuta. Miltä kuulostaa?

    VastaaPoista
  7. Kyselitkös ferritiiniarvojasi? Lue vaikka blogistani postaus aiheesta, mä saan valoa tunneliin vihdoin, kun löytyi raudanpuutos.

    VastaaPoista
  8. Arvot oli rajoissa eli hyväksytyt varmaan. Lähempänä ylärajoja kuitenkin vaikka hemoglobiini noin puolivälissä. Se tahtoo olla joskus liiankin korkea, mutta nyt näytti olevan ok. Veri oli kyllä tosi tummaa. En todellakaan ole mikään siniverinen.

    VastaaPoista

Mammuttimaiset kiitokset kommentistasi!
Aina on kiva, kun joku sanoo jotain, ilmaisee mielipiteensä, osoittaa käyneensä tälläkin tontilla.