perjantai 1. helmikuuta 2019

Nyt saa neuvoa


Siis ei täältä saa neuvoa mihinkään, mutta minua saa ihan luvan kanssa neuvoa. Enhän minä niitä hyviä neuvoja noudata, mutta jos huonoja. Ruokaneuvoja tarvitsisin, elimistöystävällisiä reseptejä, terveellisiä ostoskassiin lisättäviä juttuja, jotain hyväksihavaittua. Antakaapa palaa.

Ja kun ruualla aloitin, ruualla jatkan. Syön yleensä jälkiuuniviipaleita, jotka ajan mittaan vain kuivuvat ja siis paranevat. Joskus tulen ostaneeksi jotain pehmeämpää kuten joku päivä sittenJussin viipaloitua moniviljaleipää. Tänä aamuna päätinkin sillä herkutella. Paahdoin pari palaa. Päällystin ne herkulliseksi. Ja söin. Olin yhden viipaleen melkein syönyt, kun homeen maku ilmestyi suuhun. Yäk! Makuaistini on hyvin herkkä homeella, mutta nyt olisi riittänyt ihan silmämääräinen tutkailu. Kaikki viipaleet oli homeessa. Tähän lienee hyvä neuvo, että älä osta possua säkissä vaan tutki tarkkaan, mitä suuhusi aiot laittaa. Inhoan ruuan roskiinheittämistä!

Ystävä houkutteli Dockpointiin. Katsottiin Bamboo Stories. Oli hieno. Meni luontodokumentti kategoriaan vaikka enemmän oli kyse ihmisistä.

Olen myös lukenut.


Pullmanin sukunimi alkaa samalla kirjaimella kuin omani ja Murakamin nimestä tykkään, joten kirjat löysivät paikkansa Helmet-haasteessa. Molemmista tykkäsin. Murakamin olen ennenkin lukenut, mutta eipä se haitannut.

Hitaasti haasteet edistyy ja neuleet vielä hitaammin, mutta hidas elämähän on edelleen muotia. Ratsastan aina muodin aallonharjalla. Nyt pakkailen hitaasti ja muutun mummoksi koko viikonlopun ajaksi, joten teillä on aikaa miettiä rauhassa minulle niitä hyviä neuvoja, ei pelkästään ruuasta vaan koko elämästä ja elämänasenteesta yleensäkin.


Meillä pitäisi sunnuntaina sataa vettä, joten nyt on nautittava talvesta.

6 kommenttia:

  1. Kysymällä en neuvo, kysymättä kylläkin!! :DD
    Ei vaan, en ole perehtynyt terveelliseen r-valioon, siksi vaikenen.
    Kuin muuri.
    Muksaa mummoilua, jihuu!!

    VastaaPoista
  2. Possun kanssa samaa mieltä suklaasta; se on olennainen osa jokapäiväistä ravintoa.

    VastaaPoista

Mammuttimaiset kiitokset kommentistasi!
Aina on kiva, kun joku sanoo jotain, ilmaisee mielipiteensä, osoittaa käyneensä tälläkin tontilla.