torstai 24. lokakuuta 2019

Koirapoika sairastaa - häntää hellikäämme


Siinä menee aikataulut sekaisin, kun viettää päivän koiran kanssa jonottaen lääkäriin. Hyvää hoitoa sai, mutta oli kiireisempiä asiakkaita. Eikä ilmeisesti mitään, mitä ei antibiootit, kipulääkkeet ja lepo, korjaisi. Koirista vain on niin vaikea sanoa, kun ne ei halua näyttää heikkouksiaan.

 


Viimeisiä viedään. On tullut otetuksi melkoisesti kuvia, kun kaikkialla on niin kaunista. Mutta nyt alkaa olla enemmän lehtiä maassa kuin puussa. Maasta sitten joku korjaa ne pois. Onneksi ei vielä lehtipuhaltimet laula.

 

auts. Tärkein meinas unohtua.


Posti osaa taas tuoda kortit oikeaan osoitteeseen. Kiitos. Kunnioitan kaikkia, jotka jaksaa askarrella ja ilahduttaa askarteluillaan muita.
---
Tonttuja ei näy ulkona, mutta me Koirapojan kera tonttuillaan senkin edestä.

8 kommenttia:

  1. Koirat on niin reppanoita kun ne sairastaa ,kun ne ei osaa puhua ja niin ilmaista itseään. Mutta osataan meillä olla itsepäisiäkin, ainakin jos pitäis ottaa tabletti, laittaa silmätippoja jne. Miten ihmeessä te sen kaiken teette?
    Mulla on jäänyt syksyn ruska kokonaan kuvaamatta, no onneksi voi ihailla teidän muiden kuvia.

    VastaaPoista
  2. Valloittava syyskortti sinulle saapui :) Meillä päikässä lapset ovat ihan tohkeissaan lehtikasoista, niissä myllätään niin kauaa kun on kuivaa ja saa nauttia <3

    VastaaPoista
  3. Kortti voi olla sitten samalla Parane pian-kortti koirapojalle.

    VastaaPoista
  4. Ihan on Koirapojan näköinen viesti. Pikaista paranemista toivotamme mekin. Ruska on niin kaunis kaikkialla. Vielä on lehmuksessa lehtiä, viimeisessä koivussa enää alaoksilla pihassamme.

    VastaaPoista
  5. Upeat kuvat ja niin kaunista syysruskaa! Pikaista paranemista koirapojalle ja Mukavaa syksyn jatkoa sinne teille❤️

    VastaaPoista
  6. Pikaista paranemista!!

    Onpas kiva kortti-idea! :-)

    VastaaPoista
  7. Kiitämme, Koirapoika paranemistoivotuksista ja minä kuvakehuista. Koirapojan lääkkeet on syöty ja ilmeisesti auttaneet.

    VastaaPoista

Mammuttimaiset kiitokset kommentistasi!
Aina on kiva, kun joku sanoo jotain, ilmaisee mielipiteensä, osoittaa käyneensä tälläkin tontilla.