keskiviikko 16. lokakuuta 2019

Syksy on


...välttämätön hengissä selviämiselleni.


Välillä nimittäin yksinäisyys ja epätäydellisyys vetää mielialaa miinukselle vaikka kaikki on hyvin, eikä mitään syytä miinustamiseen ole.


Silloin saan loputonta energiaa luonnosta kaikkina vuodenaikoina


mutta näin syksyisin lisänä on vielä uskomaton väriloisto. Tällaiselle väri-ihmiselle tuottaa loputonta iloa yhteensointuvat värit, joita etenkin tänä syksynä on riittänyt.


Koirapojan kanssa parvekkeelta usein katselemme.





Värejä riittää, katsoi, mihin suuntaan tahansa.


On kiva kahlata maahan pudonneissa lehdissä, joten kävelyä riittää.


Ystäviäkin olen tavannut ja päässyt heidän kanssaan kaupungin keskustaan. Sielläkin on pakko ottaa kuvia.


Säitäkin on riittänyt, sumua ja sadetta ja syysmyrskyjä. Nyt on kaunista, mutta pakko välillä vähän siivoilla. Koirapoika vaihtaa tarmokkaasti turkkia ja se näkyy nurkissa.


Postista pitää sen verran mainita, että paljon on jäänyt postia tulematta ja paljon oin naapureiden postia minulle tullut. Minä tiputtelen saamani vieraat postit oikeisiin luukkuihin, mutta muut eivät näköjään näin tee. Kustantaja kyllä laittaa lehdet jälkikäteen, kun olen valittanut, mutta jotain kortteja on kadonnut. Toivottavasti ei mitään elintärkeitä kuoria ole joutunut naapureille. 
---
Kaiken tämän jälkeen on enemmän kuin hämmästyttävää, että kortti, josta puuttuu postinumero, talon numero ja ovennumero, löytää tänne. Siis pelkkä nimi, katu ja kaaupunki. Tällä kadulla on taloja runsaasti ja tässä katunumerossakin yhdeksän taloa ja ainakin 40 rappua ja joka rapussa 8-16 ovea. Mutta kiva, kun kortti tuli. Possulta? Kiitos paljon. Tästä oli paljon iloa.

10 kommenttia:

  1. Syksy onkin todella kaunis vuodenaika - ihanat kuvat <3

    VastaaPoista
  2. Syksyn väriloisto ilahduttaa ja on nyt muuntumassa, kun lehdet putoavat. Kävelin tänään kotiin puiston halki ja kuinka ollakaan, pääsin lehtisateeseen. Ihana kokemus! Tuuli pyöritti lehmuksen lehtiä ja ne satoivat kauniisti leijaillen ympärilleni. En muista milloin olisin kokenut vastaavaa. Eilen haravoitiin samanlaisia lehtiä ja vielä jäi paljon haravoitavaa muihin kohtiin pihaa. Vielä riittää syksyä, vielä riittää kauniita lehtiä...

    VastaaPoista
  3. Syksy on minusta juuri väriensä ja kirpsakan ilmansa ansiosta suosikkini, etenkin on oppinut syksyisin hiukan himmaamaan silloin kun voi.

    Värit tuovat energiaa, välillä havahtuu hakevansa väreistä voimaa, etenkin silloin kuin vaatteiden värikkyydestä tulee kommentteja 😄.

    Upeita kuvia, tuo kuu 😍.

    Ps. Posti osaa tosiaan yllättää. Pari vuotta sitten sain postin, joka oli laitettu 4 osoitetta (siis muuttoa) ja yli 20 vuotta vanhaan osoitteeseen, niin ja vielä tyttönimellä 😄.

    VastaaPoista
  4. Kaunis ruska on ollut. Mutta eikö koirapoikaa huimaa noin korkealla? Possun kirjeelle taas kävi kerran hassu juttu. Sen taas posti oli kuljettanut ihan eri paikkakunnalle samannimiselle kaimalle, ruotsinkieliselle alueelle vielä. Oli koko osoite postinumeroa myöten oikein, joten miten mahdollista? Tätä ilmeisesti oli kaimakin miettinyt, koska oli kirjoittanut kuoreen terveiset, ennen kuin oli sen postiin palauttanut. ;DD

    VastaaPoista
  5. Posti ei ole enää posti, ei siellä liiku mikään. Se on kuin vr, "venaa rauhassa". Syksy on kyllä ollut väritykseltään tosi upea ja kun päivittäin tapahtuu muutoksia, niin mikäs sen mukavempaa.

    VastaaPoista
  6. Mukava lukea teidän syksyärakastavien hehkutusta syksystä.
    Nimimerkki "herättäkää minut koomasta keväällä"

    VastaaPoista
  7. Hienoja syystunnelmia, kauneutta löytää vaikka kerrostalojen välistä, kun osaa katsoa. Näitä.värejä pitää ihan tankata, kun edessä on kuitenkin tumma marraskuu. Onneksi silloin on ihasteltavina valoja pihoilla ja parvekkeilla. T: Saukkis

    VastaaPoista
  8. Ei voi mitään, että syksy puhuttelee. Mutta minä olen aika hyvä hehkuttamaan kaikkia vuodenaikoja ja sitä marraskuutakin nykyisin, kun työstressi ei häiritse. Ymmärrän kyllä, ettei kaikki jaksa pimeää.
    Koirapoika on kalliokiipelijöiden sukua, joten korkeuserot vain innostaa. Meitä ei huimaa :)

    VastaaPoista
  9. Jihuu! eli siis elän ja hengitän=)

    Mun postilootaan ei tule nykyään edes laskuja, olen täysin pimennossa. Liekö tämä uhka vai mahdollisuus, mene ja tiedä. Sannin Trippi -levy on hyvä. Alter bridgeltäkin tullut uutta musaa, se on tiukka paikka kun joutuu vuodessa kaksi täyshintaista cd-tä ostamaan, kulutushysteriaa!!!!!

    Paino tippunut sadan pintaan, olen onnellinen...ja kevyt;D

    Syksyä, niin iloista kuin pimenevää, kaikille tasapuolisesti ja Repulaiselle erikseen, koirikselle vuh ja hauhau!

    VastaaPoista
  10. Hengittäminen on hyvä harrastus.
    Suen pitää hankkia postilootaansa täydennystä osallistumalla johonkin nettihömpötykseen. Rupeaa mainosta pukkaamaan.

    VastaaPoista

Mammuttimaiset kiitokset kommentistasi!
Aina on kiva, kun joku sanoo jotain, ilmaisee mielipiteensä, osoittaa käyneensä tälläkin tontilla.